Tiivisteet

» Ratkaisuja kaivos- ja terästeollisuuden yleisimpiin tiivistämistarpeisiin:

KLINGER Maxiflex KLINGER Maxiprofile KLINGER SLS KLINGER PSM
KLINGER Maxiflex KLINGER Maxiprofile KLINGER SLS KLINGER PSM
KLINGER Metallirenkaat KLINGER-K3222 Hitsaussuojakankaat
Metallitiivisteet Grafiitti- ja hiilipunostiivisteet Hitsaussuojakankaat


Venttiilit

» Ratkaisuja kaivos- ja terästeollisuuden venttiilisovelluksiin:

Lieteventtiili Lohse levyluisti
Lieteventtiili (slurry) Tulppaventtiili Levyluistiventtiili

Kalibrointi

Prosessien mittaaminen ja monitorointi mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja paremman hallinnan. Näiden avulla saadaan parannettua tuotantolaitoksen tehokkuutta ja toimintaa. Mittalaitteiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta on järkevää huolehtia säännöllisellä kalibroinnilla.

» Ratkaisuja kaivos- ja terästeollisuuden yleisimpiin kalibrointisovelluksiin:

 Sika kalibrointi  Sika painepumppu
Lämpötilakalibraattori Painepumput

 


Prosessinvalvonta

Valvontakameravalikoimastamme löytyy kamerat, tallentimet ja monitorit kaivos- ja terästeollisuuden tarpeisiin. Pystymme räätälöimään järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä koko tehtaan valvonnan uusiminen tai 4 kameran paikallisen prosessin valvonta yhdellä näytöllä. Teollisuuteen jo vuosikymmeniä toimittamamme Ag Neovon SX- ja RX- sarjan metallikuoriset turvanäytöt soveltuvat 24/7 käyttöön. Monitorit ovat edullisia elinkaariajattelumallilla, pitkän käyttöikänsä kautta. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi analogiset HD, IP ja HD-SDI järjestelmän kamerat, joilla kaikilla on omat soveltuvimmat käyttökohteensa.

Esimerkkeinä jäähdytettävät tulipesäkamerat, näkölasin lävitse katselua varten tai lieriön pinnankorkeuden osoittimen visuaalinen etävalvonta kameralla, sekä ATEX luokitellut kamerat.