Tiivisteet

Vedenkäsittelyn osalta on tärkeää, että prosessit toimivat luotettavasti ja häiriöttömästi. Korkealaatuiset tiivisteemme soveltuvat täydellisesti pitkäikäisiin prosesseihin. Valikoimastamme löytyy ratkaisut sekä jäteveden että juomaveden käsittelyyn.

» Ratkaisuja vedenkäsittelyn ja laivanrakennuksen yleisimpiin tiivistämistarpeisiin:

Kuitutiiviste KLINGER C 4430  Klinger KGS S  KLINGER KNS kumi metallitiiviste
Kuitutiivisteet

KLINGER KGS

 KLINGER KNS


Venttiilit

Vedenkäsittelyn ja laivanrakennuksen erityisolosuhteet, kuten korroosio, tärinä ja äärimmäiset lämpötilat, asettavat suuria vaatimuksia sovelluksen eri osille. Laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimastamme löytyy venttiilit, jotka takaavat täydellisen toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

 

A11 ACOR 311 F AS pitkin hitsauspain  Valve 3437
Palloventtiilit

Istukkaventtiilit

 Levyluistiventtiilit

 


Kameravalvonta

Valvontakameravalikoimastamme löytyy kamerat, tallentimet ja monitorit vedenkäsittelyn ja laivanrakennusteollisuuden tarpeisiin. Pystymme räätälöimään järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä koko tehtaan valvonnan uusiminen tai 4 kameran paikallisen prosessin valvonta yhdellä näytöllä. Teollisuuteen jo vuosikymmeniä toimittamamme Ag Neovon SX-ja RX- sarjan metallikuoriset turvanäytöt soveltuvat 24/7 käyttöön. Monitorit ovat edullisia elinkaariajattelumallilla, pitkän käyttöikänsä kautta. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi analogiset HD, IP ja HD-SDI järjestelmän kamerat, joilla kaikilla on omat soveltuvimmat käyttökohteensa.

Esimerkkeinä jäähdytettävät tulipesäkamerat, näkölasin lävitse katselua varten tai lieriön pinnankorkeuden osoittimen visuaalinen etävalvonta kameralla, sekä ATEX luokitellut kamerat.

 


Kalibrointi

Prosessien mittaaminen ja monitorointi mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja paremman hallinnan. Näiden avulla saadaan parannettua tuotantolaitoksen tehokkuutta ja toimintaa. Mittalaitteiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta on järkevää huolehtia säännöllisellä kalibroinnilla.

» Ratkaisuja vedenkäsittelyn ja laivanrakennuksen yleisimpiin kalibrointisovelluksiin:

 Sika kalibrointi  Sika painepumppu
Lämpötilakalibraattori Painepumput

 


Virtausmittaus

Elektromagneettisella virtausmittarilla mittaat prosessien vesien ja nesteiden virtausmäärät ja nopeudet. Virtausanturia saa monilla erilaisilla optioilla materiaalien ja kokojen suhteen.

virtausmittari
Virtausmittari