KLINGER Finland yrityksenä

Olemme teknisen kaupan alan maahantuontiyritys. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta kehittämällä yhdessä perusteellisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden avulla he voivat saavuttaa tavoitteensa. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus sekä ystävällinen ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta.

Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, mukaan lukien:

» Paperi, sellu ja saha
» Koneenrakennus
» Elintarvike
» Kaivos ja teräs
» Energia
» Vedenkäsittely ja laivanrakennus
» Öljy, kaasu ja petrokemia
» Kemia, kumi ja muovi
» Farmasia
» Logistiikka

Palvelemme asiakkaitamme kolmen tuoteyksikkömme kautta:

1 » KLINGER Finland on teknisen kaupan johtava yritys, jonka ydinosaamista ovat teollisuusventtiilit, automaatiokomponentit, teollisuuden kenttäinstrumentit sekä valvontajärjestelmät ja muut elektroniset laitteet. KLINGER Finlandin oma konepaja hoitaa venttiilien kustomoinnin, asennuksen, huollon ja testauksen asiakkaiden toiveiden mukaan.

2 » Olemme tunnettu kokonaisvaltaisten tuotemerkintä- ja koodausratkaisujen asiantuntija. Tuotevalikoimamme koostuu täydellisestä valikoimasta merkintälaitteita, tarvikkeita, tarroja ja musteita sekä kokonaispalvelupaketteja. KLINGER Finland valmistaa myös omaa Ventus Print & Apply -laitesarjaa. Tekniset palvelumme kouluttavat ja opastavat asiakkaitamme sekä huoltavat laitteita vankalla ammattitaidolla.

3 » Olemme yksi Suomen johtavista teollisuustiivisteiden ja tiivisteiden toimittajista. KLINGER Finlandin oma leikkuupaja varmistaa, että tuotteet vastaavat täsmälleen asiakkaiden toiveita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tiivisteiden lisäksi korkealaatuiset lasikuitukankaat hitsaukseen ja muihin palotöihin.

KLINGER Finland on osa kansainvälistä KLINGER-konsernia, joka on vuonna 1886 perustettu maailmankuulu tiivisteiden, venttiilien ja instrumenttien johtava valmistaja ja jakelija. Jakeluverkostoomme kuuluu 19 tuotantolaitosta sekä myynti- ja huoltotoimistoja 60 maassa.

KLINGER Finland  on teknisen kaupan alan ratkaisutoimittaja. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. Vuonna 1940 perustettu KLINGER Finland työllistää nykyään noin 100 henkilöä. Toimisto-, tuotanto- ja varastotilamme sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa.

Me täällä Klinger Finlandilla haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, johtavaa asiantuntemusta ja joustavaa asiakaspalvelua.

Katso yrityksemme esittelyvideo tästä.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme.