KLINGER soft-chem

KLINGER Soft-chem on paisutettu 100% PTFE-tiivistemateriaali, jolla on korkea puristuvuus, erinomainen palautuvuus ja kaasutiiveys. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen vastustuskyky ja se soveltuu hyvin aggressiivisille väliaineille sekä sovelluksiin, joissa on matala pintapaine. Hyvän jäännöspalautuman omaava tiiviste soveltuu hyvin laippapinnoille, jotka ovat vaurioituneet tai eivät ole yhdensuuntaiset. KLINGER Soft-chem on FDA-hyväksytty käytettäväksi elintarvike- ja lääketeollisuudessa. Tiiviste soveltuu lisäksi lasipäällysteisille, muovisille ja teräksisille laipoille.

Tiiviste on leikattu levymateriaalista, jolloin sillä on hyvä toimitusvarmuus ja alhaiset kustannukset verrattuna kilpailijan tuotteeseen. KLINGER soft-chem tuo tiivistämisen uudelle tasolle.

Käyttökohteet
KLINGER soft-chem on monikäyttöinen tiiviste, joka soveltuu laitoksien kustannustehokkaaksi yleistiivisteeksi korkeintaan 260 asteen lämpötilaan ja 60 barin paineeseen saakka. Tiiviste on FDA-hyväksytty käytettäväksi elintarvike- ja lääketeollisuudessa, ja soveltuu myös lasipäällysteisille, muovisille ja teräksisille laipoille.
PTFE-materiaalit eivät ikäänny ja mahdollistavat pitkäikäisen käytön.

Hyväksynnät
KLINGER soft-chem -tiivisteelle on myönnetty FDA-hyväksyntä.

Autamme mielellämme tarkastamaan soveltuvuutta ja laskemaan oikeat kiristysmomentit tiivisteelle.
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen