Säätöventtiilit

Somaksen valmistamia läppä-, kalotti- ja palloventtiileitä käytetään laajalti prosessiteollisuuden säätöventtiileinä.

Pallokalottiventtiilit

Somas kalottiventtiilit ovat kapasiteetiltaan ja sulkutiiveydeltään erinomaisia vapaa-aukko -venttiilejä. Ne ovat suunniteltu vaativimpiinkin prosessiteollisuuden säätötarpeisiin. Vapaan virtauksen ja useiden runko-, säätöelin- ja tiivistemateriaalien ansioista nämä venttiilit ovat useimmiten paras ratkaisu prosessien säätöön.

Läppäventtiilit

Somas läppäventtiilit valmistetaan korkealaatuisesta haponkestävästä teräksestä ja metallitiiviste on vaativimmatkin olosuhteet kestävä, tukeva, massiivinen rengas. Venttiilit asennetaa putkistoon laippojen väliin, laipoin tai korvakkeellisina.

Palloventtiilit

Somas palloventtiilien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota niiden tiiviysominaisuuksiin. Venttiili on täysiaukkoinen, laipallinen ja massiivisella pallolla varustettu. Kokovalikoima on kattava
DN25 – DN400. Venttiilit valmistetaan haponkestävästä teräksestä. Erinomainen sulkutiiviys (myös pienillä paine-eroilla) saadaan aikaan jousikuormitetulla tiivisteellä.

Toimilaitteet

Somas A-sarjan pneumaattiset toimilaitteet ovat luotettavia ja tarkkatoimisia, prosessiteollisuuden säätöventtiilien ohjaukseen soveltuvia laitteita. Toimilaitteet toimivat parhaiten juuri SOMAS venttiilien kanssa, mutta voidaan myös helposti asentaa muihinkin neljänneskiertoventtiileihin liitosstandardien ansiosta.

Oheislaitteet

Somas A-sarjan toimilaitteet voidaan vaivatta varustaa saman liitosstandardin omaavien asennoittimien ja rajakytkimien kanssa.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: