Alihankintamessuilla kohtaavat teollisuuden ammattilaiset

09.09.2022

Alihankintamessujen tunnelmia

Olemme mukana Alihankinta-messuilla 27.-29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Aukioloajat: ti-ke 9–17 ja to 9–16.

Rekisteröidy kävijäksi ilmaiseksi tästä. 

Tervetuloa poikkeamaan KLINGER Finlandin osastolle
tuote- ja palvelukadulle paikalle D9!

Tule osastollemme keskustelemaan tiivisteiden vaatimuksista:

  • Osaatko vaatia parasta?
  • Tiedätkö minimivaatimukset tiivisteille?
  • Miten valita oikea tiiviste oikeaan tarpeeseen?
  • KLINGER Finlandin tiivisteet ovat kaikilla mittareilla markkinoiden parhaita, ja meillä on myös eniten sertifiointeja.

Alihankintamessut 2022 banneri

Messuilla on teemana teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät

Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden ja Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29. syyskuuta 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden teemana on teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. Syksyn Alihankinta-messujen osastopaikat on myyty loppuun, joten kaikki hallit täyttävässä kansainvälisessä tapahtumassa nähdään noin tuhat näytteilleasettajaa.

Messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Tapahtuma on perinteisesti koonnut Tampereelle yli tuhat näytteilleasettajaa parista kymmenestä maasta ja noin 18 000 messuvierasta. Tampereen Messut -konserni järjestää tapahtuman yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n, Kumiteollisuus ry:n, LOGY ry:n ja Muoviteollisuus ry:n kanssa. Tapahtuma on toteutettu Tampereella vuodesta 1988 lähtien.

Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden teemana on tänä vuonna teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. AlihankintaHEAT-tapahtuma on verkostoitumistapahtuma startup- ja teollisuusyrityksille.

Meiltä messuilla mukana:

Miika Halminen, myyntijohtaja
Alex Barman, avainasiakaspäällikkö
Anton Heinonen, aluemyyntipäällikkö
Jani Häkkinen, aluemyyntipäällikkö
Marko Nikka, aluemyyntipäällikkö
Henrik Tallbacka, tekninen päällikkö

Tavataan osastolla D9!