Digitaalinen painaminen rullan- tai arkinkäsittelyjärjestelmässä

22.08.2022

Domino K600i järjestelmä

 

Domino K600i mustesuihkukirjoitin voidaan integroida olemassa olevaan rullan- tai arkinkäsittelyjärjestelmään digitaalista painatusta varten.

K600i tulostaa korkealaatuista digitaalista muuttuvaa dataa, aakkosnumeerista tekstiä, erilaisia viiva- ja 2D-koodeja, mukaan lukien QR-koodi sekä grafiikkaa, jopa 200 m/min nopeudella.

Valinnaisena ominaisuutena on myös korkean opasiteetin valkoinen muste kustannustehokkaana vaihtoehtona silkkipainatukselle, joka sopii monenlaisiin tarroihin ja pakkaussovelluksiin. Domino K600i -mustesuihkutulostin tarjoaa mahdollisuuden digitaalisten koristeiden tulostamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi pistelakkaus ja digitaalinen silkkipainatuksen kaltainen tuloste, jolla voidaan korvata silkkipainatus sekä kylmäfoliointi. UV67CL-muste mahdollistaa paksun kerroksen pistelakkauksen tai kylmäfoliointiliiman. Vaihtoehtoisesti käyttämällä Dominon korkean opasiteetin valkoista mustetta se pystyy tulostamaan mitä tahansa voimakkaasta peittopinnasta 2 pisteen tekstin vaatimiin yksityiskohtiin.

Domino K600i lähikuva
Laaja valikoima musteita

Piezo-mustesuihkutekniikkaa hyödyntävä K600i on saatavana laajan mustevalikoiman kera.

Näitä ovat:

  • iskunkestävä LED-kuivattava ja UV-kuivattava muste,
  • vesipohjaiset pigmentoidut musteet,
  • valkoinen voimakkaasti pigmentoitu muste,
  • ainutlaatuinen UV-kuivattava kirkas lakka digitaaliseen spottilakkaukseen tai digitaalinen liima kylmäfoliointisovelluksiin ja
  • UV97BK, uusi epäsuoraan elintarvikekontaktiin soveltuva muste, joka ei sisällä kosmetiikkavalmisteiden kiellettyjä ainesosia.

Tulostusleveydet vaihtelevat yhdestä tulostusmoduulista, joka tuottaa 108 mm (4,25 tuuman) kuva-alueen, jopa seitsemään kahden tulostusmoduulin yksiköihin, joilla voi kattaa peräti 782 mm (30,81 tuumaa) leveän tulostusalueen.

Käytännön sovelluksia ovat esimerkiksi tulostaminen tarroille, postilähetyksille, tunnisteille, lipuille, lomakkeille ja turvatuotteille.

Esittelyvideon löydät täältä.

Kysy lisätietoja Domino K600i:stä myynnistämme:

Markku Tilli
myyntijohtaja
+358408339722
markku.tilli@klinger.fi