Kiekko-Espoo pelasi voittoon runkosarjan viimeisessä ottelussa

01.04.2022

Metro Areenalla pelattiin vauhdikas peli viime maanantaina 28.3. Kiekko-Espoo pelasi hyvällä otteella läpi ensimmäisen erän ja sen kruunasi Julius Rantaeskolan viime minuuteilla tekemä maali. Tilanne ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Kiekko-Espoon hyväksi.

Toisessa erässä meno jatkui yhtä vauhdikkaana Peliittojen vastahyökkäyksistä huolimatta. Toinen erä päättyi Daniel Takkusen rystyvetoon Peliittojen maaliin.

Kolmannen erän alussa Petteri Villanen laukoi kolmannen maalin Kiekko-Espoon hyväksi, mutta Peliitat eivät vielä luovuttaneet vaan Juuso Jämsen teki kavennusmaalin erän puolen välin jälkeen.

Kolme minuuttia ennen erän loppua Peliitat käyttivät aikalisänsä ja ottivat samalla hyvin pelanneen Eetu Uotisen pois maaliltaan. Kiekko-Espoo käytti tilaisuuden hyväksi ja ensimmäistä Mestis-otteluaan pelannut Tuomas Kähkönen teki uransa ensimmäisellä Mestis-maalilla loppuluvut 4–1 tyhjään maaliin isoveljensä Toni Kähkösen syötöstä.

Onnittelemme Kiekko-Espoota runkosarjan kakkostilasta ja seuraamme kiinnostuneina sunnuntaina alkavia pudotuspelejä.

KLINGER Finlandin kummipelaajat Kiekko-Espoossa ovat Toni Kähkönen, Anton Ollikainen ja Leevi Lemberg.