KLINGER Finland järjestää avoimen laippaliitoskoulutuksen 15.12.23

23.11.2023

 

KLINGER Finland Oy järjestää avoimen laippaliitoskoulutuksen standardin EN1591-4 mukaisesti Masalassa pe 15.12.2023 klo 8-15.30.

Ilmoittautuminen tähän koulutukseen on päättynyt, mutta järjestämme koulutuksia säännöllisesti. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen sopimaan juuri sinun tai yrityksenne tarpeisiin. Ota yhteyttä: koulutus@klinger.fi!

Lue lisää laippaliitoskoulutuksesta.

Painelaitteiden laippaliitosasentajalta vaadittava pätevyysvaatimus yleistyy kovaa vauhtia Suomessa, sillä koulutuksella on saatu merkittäviä hyötyjä. Tiivistevuodot saattavat aiheuttaa huomattavia kustannuksia ja työturvallisuusriskejä. Tekemällä työt kerralla oikein, työturvallisuus ja prosessin toimintavarmuus kasvavat huomattavasti.

Laippaliitosasentajan koulutus ja pätevöinti SFS-EN 1591-4 standardin mukaisesti on pätevyys, jota vaativat töiden tilaajat sekä standardit.

Koulutuksemme on tarkoitettu laippaliitosten parissa työskenteleville asentajille, työnjohtajille, valvojille sekä suunnittelijoille. Koulutuksessa opit kaiken tarvittavan oikeaoppisen, turvallisen ja pitävän laippaliitoksen tekemiseen. Teoriaosuudella valmistellaan koulutettava henkilö vaativaan osuuteen, jossa keskitytään käytännön tekemiseen. Teoria- ja asennuskokeella varmistetaan, että koulutettava on sisäistänyt opitut asiat.

Olemme kouluttaneet jo yli 2000 painelaitteiden laippaliitosasentajaa vuonna 2019 alkaneen koulutustoiminnan aikana, joten meillä KLINGERillä on eniten kokemusta painelaitteiden laippaliitosasentajien kouluttamisesta Suomessa sekä alan kokeneimmat kouluttajat ja tyytyväisimmät asiakkaat. Kaikkien koulutuspalautteidemme keskiarvo on yli 4,5/5.

KLINGER Finlandin laatuinsinööri ja koulutustoiminnan vetäjä Erno Vaahtera kertoo laippaliitosasentajalta vaadittavan pätevyysvaatimuskoulutusten määrän lisääntyneen parina viimeisenä vuotena, koska yhä useammat laitokset vaativat pätevyystodistusta asentajiltaan. Koulutuksista on koettu olevan suoraa hyötyä toiminnassa, koska asentajien toimintatapoja on saatu yhtenäistettyä koulutuksen kautta ja näin ollen laitosten käyttövarmuus on lisääntynyt. Tiivistevuodot saattavat aiheuttaa huomattavia kustannuksia ja työturvallisuusriskejä, joten tekemällä työt kerralla oikein, työturvallisuus ja prosessin toimintavarmuus kasvaa huomattavasti.