KLINGER Finland mukana Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa Oulussa 22.–23.5.2024

06.05.2024

KLINGER Finland mukana Pohjoinen Teollisuus 2024 -tapahtumassa.

KLINGER Finland on mukana vuoden merkittävimmässä teollisuustapahtumassa, kun Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma kokoaa alansa huippuasiantuntijat ja päättäjät Ouluhalliin 22.–23. toukokuuta 2024. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua ja saada kattava näkemys Pohjois-Suomen teollisuuden nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme 848

KLINGER Finlandin asiantuntijat löydät osastolta 848, missä esittelemme kattavasti eri liiketoimintayksikköjemme tarjoamia ratkaisuja. Osastollamme on esillä uusinta teknologiaa erilaisiin teollisuuden tarpeisiin:

  • Venttiilit ja tiivisteet: Esittelyssä erityisesti vetytalouteen soveltuvat ratkaisumme ja teollisuuslaitosten vuosihuoltoja tehostavat palvelumme.
  • Tuotemerkintä: Tutustu lavaus- ja tuotemerkintäratkaisuihimme, kuten INTREX Easy Stack lavausrobottiin, joka automatisoi pakkausprosessit.
  • Elektroniikka: Tehosta prosessinvalvontaa ja tutustu osastollamme teollisuuden käyttöön suunniteltuihin erikoiskameroihimme.

Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan, miten voimme auttaa yritystänne menestymään nykyaikaisilla, tehokkailla ratkaisuillamme!

Pohjoinen Teollisuus 2024 -tapahtumassa kohtaavat pohjoisen menestyksen tekijät

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä ja yhdessä paikassa kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudenalasta tarvitsee tällä hetkellä tietää. Pohjoinen Teollisuus 2024 -tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille: energia (mm. vety ja tuulivoima), vetytalous ja cleantech, LUMI-supertietokone, kyberturvallisuus, koneturvallisuuden standardit, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus, kiertotalous, kunnossapito ja huoltovarmuus.

Tapahtumassa on mukana 350 näytteilleasettajaa, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää tietämystä teollisuuden tulevaisuudesta ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa tapaavat pohjoisen menestyksen tekijät – varmista, että olet yksi heistä!

Rekisteröidy messuille