KLINGER Finland Oy:n koronavirustiedote

18.01.2022

Seuraamme KLINGER Finland Oy:ssä koronavirus COVID-19-tilannetta jatkuvasti. Noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita ja päivitämme toimintaohjeitamme niiden mukaisesti. Erilaisilla toimilla olemme pyrkineet ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Turvallisuustoimenpiteemme

Voimme palvella asiakkaitamme vain huolehtimalla ensin, että työntekijämme ja heidän perheensä voivat hyvin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme tartunnan ehkäisemiseen ja mahdolliseen sairastumiseen liittyvissä asioissa. Kaikkea liikematkustusta on rajoitettu ja liiketapaamiset hoidetaan pääsääntöisesti virtuaalitapaamisina. Työpaikalla olemme vähentäneet lähikontaktit minimiin, ohjeistaneet maskin käytöstä ja noudatamme hyvää käsihygieniaa.

Saatavuuden ja toimintaedellytysten varmistaminen

Toimintamme jatkuu normaalisti eikä toimintaketjuumme ole ilmestynyt merkittäviä häiriöitä. Tuotannossamme, varastossamme ja huollossamme on otettu käyttöön henkilöstö- ja muita järjestelyitä, joilla pyrimme minimoimaan riskiä toimituskatkoista. Haastavassa tilanteessa laajasta ja kattavasta varastostamme on etua, mutta toivomme, että asiakkaamme huomioivat tilausta tehdessään yleisesti pidentyneet toimitusajat. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä asiakkaaseemme, mikäli toimitusaikamuutoksilta ei voida välttyä.

Vierailu toimipisteessämme

Tällä hetkellä vierailut KLINGER Finlandin toimitiloissa pyritään pitämään minimissä. Mikäli vierailu on välttämätön niin sekä vierailijalta että häntä vastaanottavalta omalta työntekijältämme edellytetään maskin käyttöä. Vierailijalta edellytetään lisäksi koronapassia tai negatiivista koronatestitulosta. Varastotiloissa rahdinkuljettajan tulee käyttää aina maskia.