Korona vaikeutti moottoripyöräilyn kiihdytyskilpailuja

12.05.2022

Jenni Pekkarinen drag race 2021

KLINGER Finlandin sponsoroiman Jenni Pekkarisen drag racing kaudella 2021 järjestettiin koronan takia vain kolme SM-kilpailua, joista hän pääsi osallistumaan kahteen uusien ajovarusteiden toimitusvaikeuksien takia. Kilpailut menivät ajamisen tuntuman hakemiseen edellisvuotisen kaatumisen jälkeen, joten valitettavasti tuloksellisesti kausi ei ollut toivotunlainen.

Tulevana kesänä Pekkarinen on päättänyt pitää taukoa SM- ja PM-sarjojen ajamisesta, ja hän aikoo osallistua korkeintaan satunnaisesti testipäiville. Päätökseen, pitää taukoa kilpailusta, on osaltaan vaikuttanut epävarmuus ajettavien kilpailujen määrästä ja ajopaikoista. Vielä tässä vaiheessa kevättä virallista kilpailukutsua ja -ilmoittautumista ei ole avattu, joten kilpailujen aikataulut ja osallistumismaksut ovat epävarmoja. Tämän lisäksi Suomessa ei tulevana kesänä tulla järjestämään EM-osakilpailua, joka on kerännyt vuosittain parhaiten katsojia kilpailuihin. Myös Ruotsin kilpailujen suhteen on epävarmuutta radan omistajuusvaihdosten myötä.

Jenni Pekkarinen lähettää KLINGER Finlandille kiitokset yhteistyöstä kuluvina vuosina, sillä se on mahdollistanut hänen osallistumisensa SM-sarjaan ja tehnyt mahdolliseksi myös kilpailemisen Ruotsin ja Norjan puolella. Ajetuilta vuosilta on kertynyt sekä hienoja muistoja ja kokemuksia että menestystäkin palkintojen muodossa.