Seuraava avoin EN 1591-4 koulutuspäivät käynnistetään jälleen 11.11.2020 ja 11.12.2020 Kirkkonummella KLINGER Finlandin tiloissa. Syksyn 2020 ajan koulutukset alennettuun hintaan. Lisätietoja sähköpostitse: henrik.tallbacka@klinger.fi

Tiivistevuodot saattavat aiheuttaa huomattavia kustannuksia ja työturvallisuusriskejä. Tekemällä työt kerralla oikein, parannat työturvallisuutta ja prosessin toimintavarmuutta. Painelaitteiden (PED) ruuviasenteinen laippaliitos on luokiteltu yhtä kriittiseksi kuin laippojen hitsaus. Viime vuosina ruuviliitosten laatuun on kiinnitetty enemmän huomiota ja niille on asetettu korkeampia vaatimuksia. Suurin osa vuodoista sekä onnettomuuksista on vältettävissä oikeaoppisella asentamisella.

Standardin EN 1591-4 mukaista laippaliitosasentajan pätevyyttä vaativat töiden tilaajat sekä standardit. Laippaliitos koulutus ja pätevyys EN 1591-4 standardin mukaisesti on virallinen tapa osoittaa että henkilö on pätevä asentamaan painelaitteita.

KLINGER Finland tarjoaa sertifioidun EN 1591-4 standardin mukaisesen laippaliitos koulutuksen joustavasti asiakkaiden tiloissa tai omissa tiloissamme helposti siirrettävällä mobiililaitteistolla. Harjoittelemme asentamisen eri vaiheet käyttäen asianmukaisia työkaluja ja välineitä. Käymme myös läpi yleisimmät asennusvirheet sekä niiden korjaamisen. Keskitymme erityisesti oikeaoppisiin laippaliitosten kiristysmomentteihin ja vaatimuksiin tiiviin liitoksen aikaansaamiseksi. Koulutuksen teoriaosuus käydään verkossa (n. 5 h) ja lähikoulutuksessa (n. 8 h). Lähikoulutus sisältää käytännön harjoittelua sekä teoria- ja asennuskokeen, joiden hyväksytystä suorittamisesta saa todistuksen sekä 5 vuotta voimassa olevan pätevyyskortin. Koulutus on tarkoitettu painelaitteiden laippaliitosten asentajille, työnjohtajille, valvojille sekä suunnittelijoille. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä!

 

Laippaliitos koulutus EN 1591-4 esite

EN 1591-4 todistus ja pätevyyskortti

Laippaliitos koulutukselle sekä pätevöinnille myönnetty sertifikaatti

 

Yhteystiedot:

Henrik Tallbacka

Tekninen päällikkö tiivisteliiketoiminta

henrik.tallbacka@klinger.fi tai puh. 0504533815