Sanna Laarin kausi 2021–2022

25.04.2022

Sanna Laari vapputervehdys kuva

Sanna Laari menestyi kaudella 2021–2022

Ampumahiihtokausi 2021–2022 on saatu päätöksen ja toukokuussa eli ensi viikolla alkaa valmistautuminen uuteen kauteen. KLINGER Finlandin sponsoroiman ampumahiihtäjä Sanna Laarin kausi sisälsi ylä- ja alamäkiä, kuten urheilussa yleensäkin.

Kauden aikana hän saavutti yhden SM-kullan ja yhden SM-hopean. Lisäksi hän oli jokaisessa SM-kilpailustartissa parhaan viiden joukossa. Kevättalvella, kansainvälisissä kilpailuissa IBU Cupissa, Sanna Laarilla oli muutamia sijoituksia 30 parhaan joukossa. Siellä ei aivan huipulle päästy, mutta toisaalta Sanna kisasi monta peräkkäistä kilpailua erittäin hyvin.

Huhtikuussa on vedetty hieman henkeä ja ladattu akkuja uutta harjoituskautta varten, joka alkaa heti vapun jälkeen.

– Tulevan kauden suunnitelmat ovat Ampumahiihtoliiton osalta vielä aika auki, mutta olen suunnitellut leireillä aiempaa enemmän Vuokatissa hyvien harjoitusolosuhteiden äärellä, kertoo Sanna Laari.

Harjoitteluun on tiedossa muutenkin jonkin verran muutoksia, sillä hänen henkilökohtainen valmentajansa vaihtuu.

Sanna lähettää suuret kiitokset KLINGER Finlandin väelle tuestamme kuluneella kaudella ja toivottaa samalla kaikille oikein hyvää vappuviikkoa.

Sponsorointi ja erilaiset kumppanuudet ovat osa markkinointiviestintäämme. Sponsoroinnilla tuemme henkilön, ryhmän tai jokin muun tahon toimintaa siten, että se edistää kaikkien yhteistyössä olevien osapuolten tavoitteita. Sponsoroinnin avulla haluamme luoda oikeanlaisia tunteita ja mielleyhtymiä KLINGER Finland Oy:stä. Toteutamme sponsorointiyhteistyömme aina avoimesti ja vastuullisesti. 

Lue lisää muista sponsorointikohteistamme.