Camsat iCAM-PowerHD

Uusi iCAM-sukupolvi: innovatiivinen iCAM-PowerHD

Mobiilikamera, jossa on melkein rajoittamaton LTE-langaton alue, joka seuraa ja tallentaa HD-laatua. Viimeisin mobile kamera on varustettu omalla virtalähteellään yli 3 päivän jatkuvaan käyttöön, HD-tarkkailukamera, jossa on mahdollista asettaa PTZ-havaintosuunnan etäasetukset ja edistyksellinen kauko-ohjaus.

iCAM-PowerHD on täysin uusi järjestelmä johon on asennettu korkean suorituskyvyn akkukennojärjestelmä, joka tarjoaa korkeintaan 3 päivän jatkuvaa käyttöä HD-videokameralla. Monipuoliset sovellukset, nopea asennus ja täysi pääsy verkkovalvontaan takaavat täyden liikkuvuuden kaikissa käyttöolosuhteissa.

LTE – Täysi langaton yhteys
iCAM-PowerHD tarjoaa uusimman GSM LTE -yhteyden, joka tarjoaa kaksinkertaisen kattavuuden. Kahden  eri operaattorin SIM-kortin käyttäminen tarjoaa paljon paremman kattavuuden kaikissa maastossa, mikä on erityisen tärkeää kameran liikkuvan ja vaikean työn kannalta.
Asiakkaan pyynnöstä kameran voi  varustaa lisä WiFi-yhteydellä, muun muassa tallentamisen, järjestelmän kokoonpanon tai paikallisen PTZ-ohjauksen lataamiseksi.
Pysyvä yhteys LTE – SIM – kortilla
Voit esimerkiksi liittää kauko ohjatun iCAM-kameran NVR (VMS) -tallentimeen missä tahansa ja vastaanottaa kaikki kamerasta tulevat datat reaaliaikaisesti Internetin kautta.

 

 
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Olli Turtiainen, Tuoteryhmäpäällikkö

Kameravalvonta ja mittalaitteet

+358 10 400 1296

Sähköposti
Risto Vainikainen, Tuotepäällikkö

Kameravalvonta ja mittalaitteet

+358 10 400 1602

Sähköposti
Rolle Tenho, Tekninen myyjä

Kameravalvonta ja mittalaitteet

+358 10 400 1601

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen