Akselitiivisteet L2M

L2M öljytiivisteet on kehitetty suojaamaan kriittisten laitteiden laakerointeja erityisen haasteellisissa käyttöolosuhteissa. Rakenne sietää huomattaviakin radiaalipoikkeamia ja korkealuokkaiset elastomeerit varmistavat hyvän sekä pitkäikäisen tiiveyden estämällä likaantumisen ja öljyhäviöt.

Elastomeerejä on saatavana useita erityyppisiä, mutta käytetyimpiä ovat FPM, FPM-PTFE seos ja FPM PTFE huuliosalla. PTFE huulella on pienin kitka ja näin ollen pisin käyttöikä, mutta vaatii varastoinnilta ja asennukselta erityistä huolellisuutta, koska huuli ei saa vaurioitua. PTFE-huulellisia versioita käytetäänkin esim. maailman nopeimmissa paperikoneissa telantiivisteinä, joissa muut materiaalit eivät kestä riittävää huoltoväliä. Muilla valmistajilla ei ole tarjota vastaavaa teknologiaa (PTFE-huuli) ja L2M tiivisteet ovatkin maailmanlaajuisesti yleisin telantiiviste.

L2M-tiivisteillä varmistat parhaimmat laitteiden tehokkuuden ja tuotannon, pisimmät laakerien käyttöiät sekä pisimmät huoltovälit. Kun tarvitset luotettavaa tiivistystä kriittiseen kohteeseen ja haluat maksimoida laitoksen käyntiajan, valintasi on L2M öljytiiviste.

 

Sovellukset

 

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen