Akselitiivisteet NBR

Akselitiiviste rakentuu pääasiassa metallisesta jäykistysrenkaasta sekä vulkanoidusta tiiviste-elementistä. Akselitiivisteitä käytetään esim. pyörivän akselin ja staattisen pesän välisen tilan tiivistämiseen. Saatavana useita eri profiileita ja materiaaleja eri käyttötarkoituksiin.

Nitriilikumi on yleisimmin käytetty tiivisteen huulimateriaali, jolla on hyvä mineraali- ja kasvisperäisten öljyjen kesto, kulutuskestävyys ja joustavuus. Aine sopii käytettäväksi myös epäorgaanisten, emäksisten ja happojen kanssa, edellyttäen, että liuokset ovat laimeita ja lämpötilat kohtuulliset.

Maksimi käyttölämpötila: -20 +120 °C.

A-malli:
Yleisin profiili, joka sopii useimpiin kohteisiin. Kuminen ulkokuori suojaa asennettaessa pesän pintaa naarmuuntumiselta.

AS-malli:
Kuten A, mutta toisella ns. pölyhuulella. Estää lian pääsemisen varsinaiselle tiivistehuulelle. Asennettaessa on suositeltavaa täyttää huulien väli, sopivalla voiteluaineella.

AO-malli:
Jouseton malli ahtaaseen pesään, kun tiivisteelle ei aseteta korkeita vaatimuksia. Käytetään useimmiten neulalaakerin yhteydessä.

ASP-malli:
Kuten AS, mutta varsinainen tiivistehuuli on lyhyempi ja tuettu. Paineenkestoalue 1-10 bar. Käytetään yleensä hydraulipumpuissa- ja moottoreissa.

B-malli:
Metallikuorinen malli, joka on helppo asentaa, mutta vaatii joskus ulkokehällä käytettävän tiivisteen massaa tai o-rengasta vuotojen ehkäisemiseksi.

BS-malli:
Kuten B, mutta toisella ns. pölyhuulella. Estää lian pääsemisen varsinaiselle tiivistehuulelle. Asennettaessa on suositeltavaa täyttää huulien väli sopivalla voiteluaineella.

C-malli:
Jäykempi metallikuorinen profiili.

CS-malli:
Kuten C, mutta toisella ns. pölyhuulella. Estää lian pääsemisen varsinaiselle tiivistehuulelle. Asennettaessa on suositeltavaa täyttää huulien väli sopivalla voiteluaineella.

 

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen