Laippasuojat

Laippasuoja on tarkoitettu korkeamman vaatimuksen kriittisiin kohteisiin prosessiteollisuudessa, voimalaitoksissa ja laivateollisuudessa. Laippasuojat ovat suunniteltu lisäämään turvallisuutta alueille, jossa tiivisteen vuotaminen voi aiheuttaa vakaviakin henkilövahinkoja, laiterikkoja tai ympäristövahinkoja. Laippasuoja suojaa myös laitteita ympäristön kuormitukselta.

Laippasuoja on suunniteltu laippaliitoksille, venttiileille, paljetasaimille, liittimille, joustaville letkuille, putkille, nestepinnanosoittimille, huoltoluukuille, instrumenteille ja pumpuille.

Laippasuojia saa standardikoossa ja omien mittojen mukaan. Laippasuojia pystyy yhdistelemään esim. 316SS laippasuojan päälle voi asentaa teflonlaippasuojan vuotoputkella varustettuna, jolloin suojauksen taso on korkein mahdollinen.

Laippasuojat ovat uudelleen asennettavia toisin kuin valtaosa tiivisteistä, joten investointi on kertaluonteinen ja kohtuullisen pieni verrattuna saavutettavaan turvallisuuteen. Laippasuojan valinta pitää tehdä huolellisesti kohteen vaatimuksiin soveltuvaksi.

Autamme mielellämme laippasuojan valinnassa. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen