Meco erikoistiivisteet

Meco akselitiivisteet ovat suunniteltu prosessilaitteille, joiden pyörivien akseleiden tiivistämisessä on erityisiä haasteita. Käyttökohteita ovat mm. ruuvikuljettimet, kuljettimet, sekoittimet, kuivausmassarummut, suulakepuristimet, paperisellu sekä räjähdysalttiit ympäristöt ATEX-standardien mukaisesti.

Meco-tiivisteen voi valmistaa useista eri materiaaleista, jotka soveltuvat parhaiten tiettyihin prosessiympäristöihin.

 

Autamme mielellämme Meco-akselitiivisteiden valinnassa. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 

 

HB-tiiviste

HB-tiiviste

MECO HB tiivistemalli sopii ihanteellisesti ruuvikuljettimiin, pieniin sekoittimiin, kauhahisseihin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin, joita käytetään bulkkiprosessiteollisuudessa.

HC Seal

MECO HC tiivistemalli on paras ilmavapaa valinta tiivistystekniikassa ruuvikuljettimille, pienille sekoittimille, kauhahisseille ja vastaaville bulkkiprosessiteollisuudessa käytettäville pyöriville laitteille.

Seals for ATEX Applications

Useita MECO-tiivistemalleja on saatavana ATEX-sertifioinnilla. Kaikille yhteistä on riskinarviointi, lämpötestaus ja dokumentointi yhdistettynä erilaisiin suojatoimenpiteisiin.

AH Type-2

MECO AH Type-2 -malli on paras valinta halkaistun tiivisteen asentamiseen rajoitettuun tilaan pienille ja suurille akselihalkaisijoille.

EA-Type1

Kun aksiaalinen tai lineaarinen tila on rajallinen, MECO EA Type-1 -tiivistemalli on ratkaisu kuluttaviin slurrykohteisiin, kuten pulppereihin, sekoittimiina, säilytysastioihin, flokkulaattoriin, sekoituskuljettimiin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin. Kun lineaarista tilaa on riittävästi, tulisi harkita EP Type-1 -mallia.

EA-type2

MECO EA Type-2 -tiivistemalli on ihanteellinen suuriin liuotinuuttimiin, painekuljettimiin, välisäiliöihin tai vastaaviin pyöriviin laitteisiin. Se on mahdollista asentaa myös joihinkin sekoittimiin, kuivaimiin ja sigma-sekoittimiin. Yleisiä tiivistettä käyttäviä toimialoja ovat muovi-, kasviöljy-, kemikaali-, hiilianodi-, metalli-, lääke- ja elintarviketeollisuus.

EP Type-1

Jos aksiaalista tai lineaarista tilaa on riittävästi, MECO EP Type-1 -tiivistemalli on ratkaisu kuluttaviin slurrykohteisiin, kuten pulppereihin, sekoittimiin, säilytysastioihin, flokkulaattoreihin, sekoituskuljettimiin ja vastaaviin pyöriviin laitteisin. Kun lineaarista tilaa on rajallisesti, kannattaa harkita EA Type-1 -mallia.

EP Type-2

MECO EP Type-2 -tiiviste sopii ihanteellisesti yksi- tai kaksiakselisiin ekstruudereihin, sekoittimiin, kuljettimiin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin, joita käytetään muovi-, kemian-, metalli-, lääke-, elintarvike- ja muussa prosessiteollisuudessa.

EP Type-3

MECO EP Type-3 halkaistava tiivistemalli sopii ihanteellisesti kuivaimiin, sekoittimiin,  reaktoriastioihin, ekstruuderisekoittimiin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin, joita käytetään kemian-, muovi-, metalli-, lääke- ja muissa prosessiteollisuudessa.

OFS-Type1-

MECO OFS Type-1 -tiiviste on usein paras täysin halkaistu tiiviste tyhjiö-, matalapaine- ja slurry-sovelluksiin. Rakenne sallii sekä radiaali että aksiaaliliikettä kohtuullisilla nopeuksilla. OFS Type-1 halkaistu tiiviste sopii ihanteellisesti yläsyöttösekoittimiin, kiteyttäjiin, kuivaimiin, pannusekoittimiin, sekoittimiin, siiloihin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin, joita käytetään petrokemian, muovien, metallien ja mineraalien valmistusprosesseissa.

OFS Type-2

Patentoitu MECO OFS Type-2 -malli on paras valinta moniin tiivistyssovelluksiin hitaille ja keskinopeille laitteille. OFS Type-2 -tiivistemalli on ihanteellinen ratkaisu sekoittimiin, keittimiin, kuljettimiin ja vastaaviin pyöriviin laitteisiin, joita käytetään elintarvike-, lääke-, kemian-, muovi-, metalli- ja muussa irtotavarateollisuudessa.

MECO MB

MECO-MB-malli on elastomeerikäyttöinen tiiviste, joka on suunniteltu sopimaan olemassa olevaan tiivistepesään. MECO-MB on hyväksi havaittu ratkaisu käytettäväksi pyörivissä syöttölaitteissa ja ilmalukoissa slurry-kohteissa, jopa 260°C (500F) lämpötiloissa ja 1 bar paine-erossa.

 

 


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen