Hybridipunostiivisteet

Hybridipunostiivisteet ovat ratkaisu sovelluksiin, missä tiivisteeltä vaaditaan epätavallista yhdistelmää ominaisuuksia. Sovelluksia varta vasten kehitetyt hybridipunostiivisteet syntyvät yhdistämällä kahta tai useampaa eri lankaa erityisellä punontatekniikalla ja lisäämällä soveltuvaa voiteluainetta. Vaikka hybridipunostiivisteet on ensisijaisesti suunniteltu tiettyjen sovellusten tarpeisiin, tarjoavat ne tehokkasta tiivistämistä myös yleisempiin vakiosovelluksiin. Suosittelemme hybridipunostiivisteitä sovelluksiin, joissa vaaditaan luotettavaa tiivistettä suuressa rasituksessa tai korkeassa paineessa, esim. edestakasliikkeisiin pumppuihin.

K4311

Hybridipunostiiviste, joka on koostuu silikonisen kumisisuksen päälle punostusta aramidikuidusta ja PTFE-langasta sekä PTFE- ja silikonivoiteluaineesta. Vahva punostiiviste, joka soveltuu käytettäväksi sovelluksissa, joissa akselin kulumista on pidettävä silmällä.

  • Erinomainen dynaaminen punostiiviste pyörivään ja edestakaiseen liikkeeseen
  • Soveltuu hankaaville ja viskoosisille väliaineille

K4313

TopLine-hybridipunostiiviste, joka koostuu silikoniytimestä sekä sen ympärille punotusta aramidikuidusta ja PTFE-langasta. Materiaali varmistaa, että akselin kuluminen on mahdollisimman vähäistä.

  • Erinomainen dynaaminen punostiiviste pyörivään ja edestakaiseen liikkeeseen
  • Soveltuu hankaaville ja viskoosisille väliaineille
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen