Grafiitti renkaat

Saatavana nopeasti millä tahansa halutulla renkaan geometrialla ja mitalla

Erityisten fysikaalisten ominaisuuksiensa vuoksi grafiitti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liittimien, pumppujen ja pakojärjestelmien tiivisteisiin. Korkeat lämpötilat tai aggressiiviset väliaineet eivät aiheuta ongelmia KLINGERin valmistamille grafiittirenkaille ja puhtaille grafiittirenkaille.

1970-luvulta lähtien olemme jatkaneet päättäväisesti osaamisemme ja tuotantomme kehittämistä kohti täydellisyyttä. Ainutlaatuinen ja laaja työkaluvalikoimamme on vertaansa vailla, joka antaa meille mahdollisuuden valmistaa nopeasti ja joustavasti käytännöllisesti katsoen mitä tahansa asiakkaidemme pyytämää rengasgeometriaa – jopa 99,85 prosentin teollisuuslaadulla ja tiheydellä välillä 1,2–1,8 g / cm3.

Laaja kirjo puhdasta grafiittiliuosta

KLINGERin puhtaat grafiittirenkaat ovat käytössä kaikkialla maailmassa, ja ne suojaavat ihmisiä sekä ympäristöä haitallisilta aineilta (nesteiltä ja kaasuilta). Olipa tuote yksiosainen, jaettu tai esijännitetty: tuotamme grafiittirenkaita kaikissa kokoluokissa. Ulkohalkaisijat ovat tyypillisesti välillä 3–1150 mm eri paksuuksilla ja mitoilla. Puhtaita grafiittituotteitamme on saatavana useina renkaiden standardimuotoina ja erikoismuodoilla

Tyypillisiä tekniikan sovelluksia ovat kannentiivisteet. Ne on varustettu asiakkaan määrittelemillä kaltevilla pinnoilla sisä- tai ulkohalkaisijaltaan, ja ne kestävät jopa 700 baarin paineita. Pallomaiset pakotiivisteemme on vahvistettu metalliverkolla, ja niitä käyttävät monet ajoneuvonvalmistajat.

Enemmän muunnelmia laipoituksella

Grafiittirenkaita muunnetaan pyynnöstä esimerkiksi metallivahvikkeella, mikä parantaa tiivisteen tiiviyttä ja vakautta. Mikä tahansa sisähalkaisija on mahdollinen, koska tarjoamme hitsatut ja hitsaamattomat metallirenkaat. Tarjoamme myös erikoistiivisteitä, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kannet tai insertit, kyllästettyjä (kuten PTFE tai kuparitahna) tai erityisiä grafiittikalvoja (mukaan lukien korkean lämpötilan SIGRAFLEX® APX-grafiittia). Harvasta metalliverkosta (käytännössä läpäisemättömään) ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kalvoon: Autamme sinua määrittelemään tuotteen vastaamaan täydellisesti vaatimuksiasi!

Grafiittirenkaiden lisäksi tarjoamme myös grafiittinauhoja yleisiin tiivistyssovelluksiin. Nauhat ovat sileitä tai kuvioituja ja mahdollisesti itseliimautuvia. Grafiittinauhojamme käytetään myös usein yhdessä kampaprofiilitiivisteiden (ja spiraalitiivisteiden) kanssa erityisen vaativiin vaatimuksiin esimerkiksi petrokemian teollisuudessa.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 

 

 


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen