Grafiittituotteet

KLINGER konsernilla on valmistettu innovatiivisia grafiittituotteita jo vuosikymmenien ajan. Lisäksi yritys on kerännyt runsaasti asiantuntemusta korkealaatuisten tiivisteiden ja laakereiden hiilituotteista!

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mekaanisissa tiivisteissä käytettävät hiilirenkaat ja niiden käyttö laakereina ja / tai pyörivinä liitoksina. Käytämme hiiltä myös palloventtiilien istuinrenkaisiin, tiivisterenkaiksi ja liitosrenkaiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetussa patruunassa tai yleensä komponenttina lämmön tai sähkön siirtämiseen.

Höyryniveltiivisteet, hiililaakerit, metallivahvistetut hiilirenkaat ja paljon muuta. Valmistamme tästä monikäyttöisestä materiaalista kaikenlaisia tuotteita moniin eri tarkoituksiin. Tarjoamme erilaisia hiililaatuja ja ominaisuuksia, kuten kyllästämättömät, kyllästetyt synteettisellä hartsilla tai antimonilla. Voimme toimittaa teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvan hiilituotteen.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen