KLINGER® PDM -grafittitiiviste

KLINGER® PDM on grafiittitiiviste kahdella 0,1 mm paksuisella rei’itetyllä teräsvahvikkeella (SS 316). Vahvikkeet helpottavat tiivisteen käsittelyä sekä parantaa sen kestävyyttä. Teräsvahvikkeet on kiinnitetty grafiittiin mekaanisesti, eikä tiivistemateriaali siten sisällä liimaa. KLINGER® PDM on viimeistelty tarttumattomalla pinnoitteella, joka mahdollistaa tiivisteen irrottamisen laipasta vaikka sitä olisi käytetty erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Tiivisteen voi korvata KLINGER® MLX materiaalilla, mikäli halutaan jäykkää ja helposti käsiteltävää laitoksen standardigrafiittimateriaalia.

Käyttökohteet

KLINGER® PDM soveltuu käytettäväksi tiivisteenä lähes minkä väliaineen kanssa tahansa. Äärimmäisen kemiallisen- ja lämmönkestävyytensä vuoksi tiivistettä käytetään laajalti voimalaitoksissa, petrokemian- ja kemianteollisuudessa mm. höyrysovelluksissa. Jäykkyytensä ansiosta PDM soveltuu PSM:ää paremmin erittäin suurten tiivisteiden materiaaliksi.

Hyväksynnät

KLINGER® PDM-tiivisteellä on BAM-, WRc-, DIN-DVGW- ja FireSafe (API 6FB) -hyväksynnät.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen