KLINGER® PSM -grafiittitiiviste liekkirenkaalla

KLINGER® PSM liekkirenkaalla on grafiittitiiviste 0,1 mm paksuisella rei’itetyllä teräsvahvikkeella (316L) sekä sisäpuolisella (316TI) teräsreunavahvistuksella. Reunavahvistus parantaa huomattavasti tasotiivisteen paineenkestoa varsinkin paineiskutilanteissa, estävät tiivistepinnan rakokorroosiota ja helpottavat tiivisteen käsittelyä. Teräsvahvikkeet ovat kiinnitetty grafiittiin mekaanisesti, eikä tiivistemateriaali siten sisällä liimaa. KLINGER® PSM on viimeistelty tarttumattomalla pinnoitteella, joka mahdollistaa tiivisteen irrottamisen laipasta vaikka sitä olisi käytetty erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Tiivisteen voi korvata KLINGER® MLX materiaalilla, mikäli halutaan jäykkää ja helposti käsiteltävää laitoksen standardigrafiittimateriaalia.

Käyttökohteet

KLINGER® PSM soveltuu käytettäväksi tiivisteenä lähes minkä vaan väliaineen kanssa. Äärimmäisen kemiallisen- ja lämmönkestävyytensä vuoksi tiivistettä käytetään laajalti petrokemian- ja kemianteollisuudessa mm. höyrysovelluksissa.

Hyväksynnät

KLINGER® PSM-tiivisteellä on BAM-, WRc-, DIN-DVGW- ja FireSafe (API 6FB) -hyväksynnät.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen