KLINGER®MLX grafiittilaminaatti

KLINGER® MLX on viimeisimmän tuotekehityksen tulos. Materiaali täyttää ydinvoimakohteiden vaatimukset ja on erittäin tiivis sekä käsiteltävyydeltään erinomainen. Materiaalilla voikin korvata minkä tahansa valmistajan grafiittitiivistemateriaalit olivat ne sitten folio- tai metallilevyvahvikkeella – siis täydellinen yleistiiviste, jolla voidaan minimoida eri varastoitavat grafiittilaadut.

Tiivisteellä on monikerroksinen rakenne, joka koostuu erittäin puhtaista grafiittikalvoista (n. 99,85 %) ja sileistä ruostumattomista teräsfolioista. Testien perusteella materiaali on kuusi kertaa jäykempi ja näin ollen paremmin käsiteltävä kuin perinteiset grafiittitiivistemateriaalit. Grafiitti- ja foliokerrokset liitetään toisiinsa erikoisprosessissa ilman liimoja, joten rakenne säilyy muuttumattomana kovissakin lämpötiloissa. Materiaali on viimeistelty tiiveyttä ja anti-stick-ominaisuuksia parantavalla kyllästeellä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Yleisesti grafiittitiivisteiden vuototasot ovat kuitu- ja PTFE-tiivisteitä korkeammat ja niitä on käytetty vain korkean lämpötilan kohteissa. KLINGER® MLX on kuitenkin erittäin tiivis materiaali ja täyttää TA-Luft tiiveystason, joka mahdollistaa tiivisteen laajemman käytön eri kohteissa. Parempi tiiveystaso merkitsee käytännössä pidempää käyttöikää, säästöjä pienempien vuotohäviöiden vuoksi sekä pienempää ympäristön kuormitusta.

Materiaalia on helppoa ja turvallista leikata toisin kuin edullisia teräsverkkovahvisteisia grafiittitiivistemateriaaleja.

Peruskoostumus

Paisutettu grafiitti 0,05 mm paksuilla sileillä ruostumattomilla teräskalvoilla.

Käyttöalueet

KLINGER®MLX soveltuu ääriolosuhteisiin, erityisesti korkeapainesovelluksiin, korkeisiin lämpötiloihin ja suuriin puristusjännityksiin.

Hyväksynnät

DVGW, Fire Safe acc. to DIN EN ISO 10497, ASTM WK26064 Blow-out, TA Luft

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen