KLINGER® KGS/S

KLINGER® KGS/S on kumi-metalli-tiiviste, joka on suunniteltu erityisesti vedenkäsittelyn tarpeisiin. Tiiviste koostuu teräsrenkaasta, joka on vulkanoitu kumilla. KGS/S mallissa sisäreunan korotettu paksuus mahdollistaa entistä tiiviimmät liitokset ja tästä johtuen se soveltuu erinomaisesti käytettävän muovi-, lasi- ja lasikuitulaipoilla.

Teräsrengas antaa tiivisteelle tukea ja se onkin huomattavasti helpompi asentaa kuin levystä leikattu kumitiiviste erityisesti suuremmilla tiivistehalkaisijoilla.

Tiiviste on saatavilla EPDM, NBR ja FPM kumilaaduilla. EPDM KGS/S on juomavesihyväksytty ja selkeästi yleisimmin käytetty tyyppi kunnallistekniikassa ja teollisuuden vedenkäsittelyssä. Tämän vuoksi varastoimme vain EPDM tiivistettä.

Käyttökohteet
KLINGER® KGS -tiivisteet soveltuvat käytettäväksi veden, kaasujen, jäteveden, happojen, lipeän ja hiilivetyjen kanssa. Yleisiä käyttökohteita ovat mm. kaasu- ja vesiputket.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 




Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen