KLINGER® Metallivaippatiivisteet

KLINGERin metallivaippatiivisteet ovat puolimetallitiivisteitä, joissa runko on pehmeää keraamista kuitua tai grafiittia ja vaippa/kuori kohteeseen sopivaa metallia. Tiiviste kestää ja vaatiikin toimiakseen korkeaa pintapainetta. Pehmeä runkomateriaali pakottaa metallin mukautumaan laipan pintaan ja tiivistämään sen. Metallipäällysteiset tiivisteet ovat kustannustehokas vaihtoehto kohteisiin, joissa tiivistettävä pinta on kapea. Tiivisteitä on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja mitoituksissa.

Metallivaippatiivisteet eivät ole teknisiltä ominaisuuksiltaan kovin luotettavia ja tämän vuoksi niitä on korvattu mm. lämmönvaihdinkohteissa KLINGER® top-chem 2000 materiaalilla tai yli 250°C lämpötiloissa kampaprofiilitiivisteellä (KLINGER® Maxiprofile). Lämmönvaihtimen tiivisteratkaisut, kuten myös muut kapean tiivistepinnan ratkaisut, vaativat aina teknisen tarkastelun ja/tai tiiveyslaskelmat.

Käyttökohteet
KLINGERin metallipäällysteisiä tiivisteitä käytetään yleisesti lämmönvaihtimissa.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen