Lämmönvaihtimen jakotasojen tiivisteet

Välilevyllä on tärkeä rooli tehokkaan lämmönvaihtimen pitkittäislevyn ja lämmönvaihtimen vaipan välisen aukon tiivistämisessä. Jopa pienet ohivirtaukset aiheuttavat merkittävän tehohäviön. Tämä voidaan suurelta osin välttää käyttämällä jakotasojen tiivistettä. Pienempien ohivirtauksien myötä lämmönvaihdin pysyy myös puhtaana pidempään. Tiiviste on helppo asentaa suoraan pitkittäislevyyn.

Käyttökohteet:

  • Kuori- ja putkilämmönvaihtimien hyötysuhdetta voidaan parantaa käyttämällä välilevytiivisteitä keinona sulkea putkipaketin välilevyjen ja kuoren sisähalkaisijan väliset välykset.
  • Pitkittäisiä ohjauslevyjä käytetään lämmönvaihtimissa, joissa kuoren sisällä on kaksivaiheinen tai jaettu prosessivirta.
  • Poikittaisia ​​ohjauslevyjä käytetään vähentämään kuoren ja poikittaisten ohjauslevyjen välistä välystä.

Lämmönvaihtimien ohjauslevyt valmistetaan vakiona 1,4571 teräksestä (SS316Ti), mutta ne voidaan toimittaa myös muissa materiaalivaihtoehdoissa erityisten prosessiväliaineolosuhteiden perusteella. Tiivisteet on helppo asentaa, eivätkä ne useimmissa olosuhteissa vaadi ylimääräisiä työkaluja, porausta tai tiivisteen kiinnittämistä ohjauslevyyn.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen