KLINGER® Top-Flon multi

 

KLINGER® top-flon multi multia käytetään yleensä erikoismuotoisille tai -kokoisille laipoille kaikkein vaativimmissa tiivistyskohteissa, joista KLINGER® Sealex ei enää suoriudu luotettavasti. Valmistustavasta johtuen (useaan suuntaan paisutettu ePTFE) KLINGER® top-flon multi kestää KLINGER® Sealexiä (yhteen suuntaan paisutettu ePTFE) paremmin kuormitusta korkeammissakin lämpötiloissa (-240°C – +270°C) ja rakenteessakin on huomattavissa selkeä ero. Useaan suuntaan paisutettu ePTFE on paljon jäykempää ja vahvempaa kuin yhteen suuntaan paisutettu ja tämä näkyy ryömyn- ja pintapaineenkestossa sekä mittapysyvyydessä.

Kemian kesto on molemmilla materiaaleilla sama eli ne kestävät hyvin lähes kaikkia kemikaaleja pH-alueella 0-14, paitsi sulia alkalimetalleja, puhdasta fluoria ja muita aggressiivisia fluoriyhdisteitä sekä joissain tapauksissa styreeniä.

Soveltuu käytettäväksi erityisesti suurille halkaisijoille teollisuuden metallisille ja lasitetuille laipoille. Tyypillisiä kohteita ovat lämmönvaihtimet, prosessisäiliöt, reaktorit jne. Ominaisuuksiensa ansiosta pystyy tiivistämään perinteistä laippatiivistettä paremmin epätasaisia ja kuluneita tiivistepintoja (saatavana 3 mm ja 6 mm paksuuksissa).

Käyttökohteet
KLINGER® top-flon multi -tiivistenauhaa voidaan käyttää kaikkialla, missä tarvitaan pitkäaikaista ja huoltovapaata tiivistystä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat lasiliitokset; muoviset, kumiset tai lasitetut laipat; lasikuituvahvisteiset säiliöt ja laipat; savu- ja kaapelikanavat; tuuletus- ja ilmastointikanavat; keraamilaipat; lämmönvaihtimet; pumppujen ja kompressoreiden kannet; vesijärjestelmät; hydrauliset ja pneumaattiset järjestelmät; sekä miesluukut.

Hyväksynnät
KLINGER® top-flon multi -tiivistenauhalla on FDA- ja TA-Luft-hyväksynnät.

 

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen