KLINGER® Quantum

KLINGER® siirtyy uudelle aikakaudelle tiivisteteknologiassa – kuitutiiviste ylitse kaikkien muiden

KLINGER®Quantum on markkinoiden ainoa kuituvahvistettu HNBR-tiiviste, jota voidaan ainutlaatuisen valmistusmenetelmänsä ansiosta käyttää korkeammissa lämpötiloissa ja useammille väliaineille kuin mitään muuta tällä hetkellä saatavilla olevaa kuituvahvisteista tiivistemateriaalia. KLINGER®Quantum-tiivistemateriaali säilyttää joustavuutensa jatkuvassakin korkeassa lämpötilassa ennennäkemättömällä tavalla tarjoten samalla nykypäivän vaatimusten mukaisen tiiveyden ja turvallisuuden.

Ennennäkemätöntä joustavuutta

Elastisuutta mittaavassa 3-pistetaivutustestissä KLINGER®Quantumin on todistettu säilyttävän laatunsa ja joustavuutensa moninkertaisesti paremmin perinteisiin kuituvahvisteisiin tiivisteisiin verrattuna. Tavallisesti kuituvahvistettujen tiivisteiden käyttö on rajoittunut alle 200 asteen jatkuvaan lämpötilaan eivätkä materiaalit ole haurastumisen vuoksi kestäneet lämpötilan ja paineenvaihteluita. KLINGER®Quantum säilyttää joustavuutensa jopa 350 asteen jatkuvassa käytössä haurastumatta ja siksi soveltuu useampiin käyttökohteisiin kuin mikään muu kuituvahvisteinen tiiviste. Valitsemalla KLINGER®Quantumin tiivistämään sovelluksesi vähennät siis haurastumisen, murtumien ja vuotojen riskejä huomattavasti, ja täten pidennät sovelluksesi toimintavarmuutta.

Käyttökohteet

KLINGER®Quantum soveltuu tiivisteeksi sovelluksiin, joissa käytetään väliaineena öljyä, vettä, höyryä, kaasuja, suolaliuoksia, polttoaineita, alkoholia, heikkoja orgaanisia tai epäorgaanisia happoja, hiilivetyjä, voiteluaineita tai jäähdytyskoneen nesteitä.

Hyväksynnät

KLINGER®Quantum-tiivistemateriaalilla on mm. BAM-, DIN-DVGW-, TA-Luft- , FDA- ja FireSafe (API 607)-hyväksynnät. Kaikki hyväksynnät ja sertifikaatit löytyvät täältä.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen