KLINGER® soft-chem

KLINGER® Soft-chem on paisutettu 100% PTFE-tiivistemateriaali, jolla on korkea puristuvuus, erinomainen palautuvuus ja kaasutiiveys. Tiivisteellä on erinomainen kemiankesto ja se soveltuu hyvin aggressiivisille väliaineille sekä sovelluksiin, joissa on matala pintapaine. Hyvän jäännöspalautuman omaava tiiviste soveltuu hyvin laippapinnoille, jotka ovat vaurioituneet tai eivät ole yhdensuuntaiset. KLINGER® Soft-chem on FDA-hyväksytty käytettäväksi elintarvike- ja lääketeollisuudessa. Tiiviste soveltuu lisäksi lasipäällysteisille, muovisille ja teräksisille laipoille.

Tiiviste on leikattu levymateriaalista, jolloin sillä on hyvä toimitusvarmuus ja alhaiset kustannukset. KLINGER® soft-chem tuo tiivistämisen uudelle tasolle.

Käyttökohteet

KLINGER® soft-chem on ominaisuuksiensa vuoksi monikäyttöinen tiiviste ja soveltuu erityisesti hauraille laippamateriaaleille. PTFE-materiaalit eivät ikäänny ja mahdollistavat pitkäikäisen käytön.

Hyväksynnät

KLINGER® soft-chem -tiivisteelle on myönnetty FDA-hyväksyntä.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen