KLINGER® top-chem 2000

KLINGER® top-chem 2000 on uniikki modifioitu PTFE-tiiviste. Se on markkinoiden ainoa tiivistemateriaali, jonka lujitteena on käytetty piikarbidi-materiaali. Tämän ansiosta sillä on parhaat ominaisuudet kaikista markkinoiden PTFE-tiivisteistä. Top-chem 2000 on ainoa PTFE-tiiviste, jonka mekaaniset ominaisuudet ovat riittävät käyttökohteissa, joissa on yli 200°C lämpötila. Top-chem 2000 ei vaadi jälkikiristystä toisin kuin muut PTFE-levytiivisteet. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen kestävyys vahvoille hapoille ja emäksille sekä erinomaiset mekaaniset ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa ja paineissa.

Top-chem 2000 soveltuu monikäyttöisyytensä takia laitoksen yleistiivisteeksi, jolloin pystytään minimoimaan tiivistemateriaalien lukumäärä. KLINGER® top-chem 2000 on ainoa Fire Safe -sertifioinnin saanut PTFE-tiiviste ja lisäksi se on blow-out testattu. Top-chem 2000 toimii parhaiten korkeilla pintapaineilla.

Voit vertailla eri tiivisteiden ominaisuuksia Center of Sealing technologyn sivustolla: gasketdata.org/PTFE

Käyttökohteet

KLINGER® top-chem 2000 soveltuu erittäin hyvin moniin paperi- ja selluteollisuuden sekä kemian- ja petrokemian teollisuuden sovelluksiin. Tiiviste soveltuu myös erittäin hyvin elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin esim. höyrykäyttöihin ja happiputkiin sekä kohteisiin, joissa vaatimukset puhtaalle ilmalle ovat korkeat ref. TA Luft. Ominaisuuksiensa ansiosta tiiviste täyttääkin ympäristölupavaatimusten mukaisen velvoitteen BAT (Best Available Technology) teknologian käytöstä ja on näin ollen lain vaatimusten mukainen.

Top-chem 2000 soveltuu erinomaisesti lämmönvaihtimiin tai muihin kohteisiin, joissa on korkeat lämpötilat tai suuret lämpötilavaihtelut.

Hyväksynnät

KLINGER® top-chem 2000 -tiivisteellä on mm. happikohteisiin vaadittava Oxygen EN1797 hyväksyntä, kaasukohteisiin vaadittava DIN-DVGW hyväksyntä sekä TA Luft-, FireSafe- ja FDA-hyväksynnät.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen