KLINGER® top-chem 2000

KLINGER® top-chem 2000 on uniikki modifioitu PTFE-tiiviste. Sen on markkinoiden ainoa tiivistemateriaali, jonka lujitteena on käytetty piikarbidi-materiaali. Tämän ansiosta sillä on parhaat ominaisuudet kaikista markkinoiden PTFE-tiivisteistä. Top-chem 2000 on ainoa PTFE-tiiviste, jonka mekaaniset ominaisuudet ovat riittävät käyttökohteissa, joissa on yli 200°C lämpötila. Top-chem 2000 ei vaadi jälkikiristystä toisin kuin muut PTFE-levytiivisteet. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen kestävyys vahvoille hapoille ja emäksille sekä erinomaiset mekaaniset ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa ja paineissa.

Top-chem 2000 soveltuu monikäyttöisyytensä takia laitoksen yleistiivisteeksi, jolloin pystytään minimoimaan tiivistemateriaalien lukumäärä. KLINGER® top-chem 2000 on ainoa Fire Safe -sertifioinnin saanut PTFE-tiiviste ja lisäksi se on blow-out testattu. Top-chem 2000 toimii parhaiten korkeilla pintapaineilla.

Voit vertailla eri tiivisteiden ominaisuuksia Center of Sealing technologyn sivustolla: gasketdata.org/PTFE

Käyttökohteet

KLINGER® top-chem 2000 soveltuu erittäin hyvin moniin paperi- ja selluteollisuuden sekä kemian- ja petrokemian teollisuuden sovelluksiin. Tiiviste soveltuu myös erittäin hyvin elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin esim. höyrykäyttöihin ja happiputkiin sekä kohteisiin, joissa vaatimukset puhtaalle ilmalle ovat korkeat ref. TA Luft.
Top-chem 2000 soveltuu erinomaisesti lämmönvaihtimiin tai muihin kohteisiin, joissa on korkeat lämpötilat tai suuret lämpötilavaihtelut.

Hyväksynnät

KLINGER® top-chem 2000 -tiivisteelle on myönnetty mm. BAM-, DIN-DVGW-, TA Luft-, FireSafe- ja FDA-hyväksynnät.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Myynti

Axel Barman, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1561

Sähköposti
Miika Halminen, Myyntijohtaja

+358 10 400 1573

Sähköposti
Henrik Tallbacka, Tekninen päällikkö

+358 10 400 1582

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen