KLINGER® top-chem 2003

KLINGER® top-chem 2003 on modifioitu PTFE-tiiviste, jonka lujitteena on ontot lasikuulat. Tiivisteellä on top-chem 2000:n tapaan erinomainen kemiallinen kestävyys voimakkaille hapoille ja emäksille. Nämä kaksi tiivistemateriaalia kuitenkin eroavat mekaanisissa ominaisuuksissaan, sillä KLINGER® top-chem 2003 soveltuu keskisuuriin tai alhaisiin lämpötiloihin ja kuormituksiin. Tiivisteellä on erinomainen kaasutiiveys silloinkin, kun pintakuormitus on alhainen. Sovelluksissa, joissa lämpötila on yli 100C ja pintakuormitus suuri, on KLINGER® top-chem 2000 sopivampi tiiviste.

Tiivisteen voi korvata KLINGER®top-chem 2000 PTFE materiaalilla

Käyttökohteet

KLINGER® top-chem 2003 soveltuu erittäin moniin sovelluksiin paperi- ja selluteollisuudessa sekä kemian- ja petrokemian teollisuudessa. Tiiviste soveltuu myös erittäin hyvin elintarvike- ja lääketeollisuuteen esim. höyrykäyttöihin ja happiputkiin, sekä kohteisiin, missä vaatimukset puhtaalle ilmalle ovat korkeat.
Erinomainen kaasutiiveys, varsinkin matalilla pintakuormilla.

Hyväksynnät

KLINGER® top-chem 2003 -tiivisteellä on mm. BAM-, DIN-DVGW-, TA-Luft ja FDA-hyväksynnät.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen