Collamat S-sarja

Sveitsiläisen Collamatin uudet S-sarjan etiketöintilaiteet pohjautuvat yli 50 vuoden kokemukseen etiketöintilaitteiden rakentamisesta. Siihen on otettu parhaat ominaisuudet vanhemmista malleista ja lisätty paljon uusia.

Modulaarisuus
Laitteen kaikki elektroniikka, moottorit, yms. on koottu saman rungon sisään.
Runko on valmistettu alumiinivaluna, jolloin se on erittäin kestävä, mutta kuitenkin myös kevyt. Etiketin purkauslaitteille, kiinnityskärjelle, yms. osille on useita modulaarisia kiinnityspisteitä.
Modulaarinen rakenne mahdollistaa useiden erilaisten kokonaisuuksien rakentamisen ja laite soveltuukin useimpiin etiketöinnin tarpeisiin. Laite on myös helposti sovellettavissa osaksi suurempaa etiketöintilaitekokonaisuutta.
Peruslaite on päivitettävissä, mikäli on tarve esim. suurempaan nopeuteen (max. 100 m/min) tai etiketin leveys kasvaa (max. 260 mm).

Suurempi kapasiteetti
Collamat S-sarja hyödyntää suurimmillaan jopa Ø400 mm etikettirullia, mikä mahdollistaa noin 30% pidemmän etiketöintiajan. Tämän tekee mahdolliseksi uudet tarkemmat ja voimakkaammat moottorit, jotka tekevät etiketöinnin myös hyvin tarkaksi (± 0,5 mm) suuremmissakin nopeuksissa

Soveltuvuus
Collamat S-sarja soveltuu kaikenlaisille etiketeille – epäsäännöllisen muotoiset, läpinäkyvät, kerrostetut etiketit, jne. paperi- tai synteettisestä materiaalista.

Yhdistettävyys
Laitteessa on suuri määrä liitäntöjä kommunikointiin muiden laitteiden kanssa, myös ethernet-liitäntä etähallintaa varten.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen