CG4-sarja

CG4-sarja on Saton uusi edullinen etikettitulostimien sarja, 4 tuuman (104 mm) tulostusleveydellä. Kirjoittimesta löytyy mallit sekä lämpö- että lämpösiirtotulostukseen, 203 ja 305 dpi:n tarkkuudella.

Kirjoitin on erittäin helppokäyttönen, ”simpukankuori” rakenne tekee materiaalien vaihdoista erittäin helppoa.

Kirjoittimessa on USB-liitäntä vakiona ja sen rinnalle voidaan valita ethernet-, rinnakkais- tai sarjaliitäntä.

Kirjoitin soveltuu etikettien, kartonkien ja kuittien tulostukseen ja siihen saa lisävarusteena tarvikesarjan, joka mahdollistaa ns. Linerless materiaalin käytön.Kirjoittimeen saa myös Keypad ohjelmointipäätteen, jonka avulla kirjoitinta voidaan käyttää ilman tietokonetta ns. StandAlone-tilassa. Tämä soveltuu erityisen hyvin paikkoihin, missä tilaa on vähän, esimerkiksi kaupan palveutiskillä.

Kirjoittimeen saa myös tosiaikakellon (RTC), joten päivämäärien ja kellonaikojen tulostus StandAlone-tilassa on myös mahdollista.

Kirjoittimen antobakteerinen kuori tekee siitä erityisen soveltuvan olosuhteisiin, jossa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

Kirjoittimeen saa lukuisia lisälaitteita kuten leikkurin, dispenserin ja jo yllämainitut reaaliaiakakello, Keypad-pääte ja Linerless-sarjan.

CG4-sarjan kirjoittimiin on myös saatavana useita eri ohjelmointikieli emulaatioita – ne ymmärtävät Datamax, Eltron, Toshiba Tec ja Zebra ohjauskieliä.

CG4-sarja on helppo käyttää ja myös huoltaa – kirjoitinpää ja vetotela voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman minkäänlaisia työkaluja.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen