CL4NX ja CL6NX

SATO:n uuden sukupolven CL4NX ja CL6NX lämpösiirtotulostimissa on vakiona kaikki yleisimmät liitännät: ethernet-, USB-, sarja-, rinnakkais- ja myös Bluetooth-liitännät. Kaikkia uusimpien protokollien kanssa yhteensopiva WLAN liitäntä on saatavana lisävarusteena.

Kirjoittimien kaksi 800 MHz prosessoria yhdistettynä yli 2 GB keskusmuistiin takaavat erittäin nopean tiedonläpikulun.
Kirjoittimissa on 100 MB käyttömuisti, johon voidaan tallentaa fontteja ja grafiikkaa ja formaatteja näin nopeuttaen toimintaa entisestään.

Kirjoittimien täysmetallinen rakenne yhdistettynä älykkäisiin ratkaisuihin materiaalien ohjauksessa takaavat nopean ja korkealaatuisen tulostuksen.

Kirjoittimiin saa 203 dpi, 305 dpi ja 609 dpi (vain CL4NX) tarkkuudella olevan kirjoitinpää, joka on käyttäjän vaihdettavissa ilman työkaluja. Kirjoitin tunnistaa tulostustarkkuuden automaattisesti.

Kirjoittimien käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kirjoittimissa on täysvärinäyttö, josta voidaan mm. katsoa ohjevideoita mm. siitä kuinka etiketti- ja värinauharulla vaihdetaan.

CL4NX ja CL6NX tulostimissa on myös AEP (Application Enabled Printing) sovellusohjelmointi; tulostimeen voidaan ladata AEP sovellusohjelmia, joiden avulla tulostin saadaan toimimaan itsenänä ilman tarvetta ohjaus tietokonetta.

CL4NX-mallista julkaistiin uusi versio CL4NX Plus vuoden 2020 alussa. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta
Käy tutustumassa!
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen