ALE väritulostimet

ALE moniväri- ja yksiväritulostimet

ALE mustesuihkukirjoittimet ovat korkearesoluutioisia ja niillä voi tulostaa 18mm-144mm korkeaa merkintää mallista riippuen. Mallisto sisältää myös 2-väri ja 4-värivaihtoehdot (CMYK) sekä mallit muovipintojen, kuten styrox-laatikoiden merkintään.

ALE Nano -sarja

ALE NANO on kompakti ja edullinen kokonaisuus, joka sisältää all-in-box -tyyppisesti kaiken tarvittavan. Nano voi merkata joko sivusta, jolloin tulostuspää on integroitu kontrolleriyksikköön tai päältä (jopa alta), jolloin tulostuspää on letkun päässä. Maksimi tulostuskorkeus on 18mm.

ALE väritulostimet

ALE TC-TWIN kirjoittimet tulostavat kahdella eri värillä. Laitteet sopivat mm. kemianalan varoitusmerkkien tulostamiseen ja täyttävät alan CHS-CLP vaatimukset. Merkinnän maksimikorkeus voi olla joko 54mm, 72mm tai 144 mm riippuen mallista.

ALE CORAL ja CALYPSO kirjoittimet voivat tulostaa useammalla eri värillä joko maksimissaan 72mm tai 144mm korkeana.

CORAL soveltuu 4-väritulostamiseen (CMYK), jolloin blankojen kartonki- ja muovilaatikoiden merkintä asiakaskohtaisella graafisella ilmeellä onnistuu pakkauslinjalla laatikkokohtaisesti. Mustan värin ansiosta voidaan tulostaa myös viivakoodia laadukkaasti.

CALYPSO -malli pystyy myös moniväritulostukseen mutta siinä ei ole mustaa väriä (CMY).

Nämä ALE väritulostimet vaativat aina MASTER-HD ohjausyksikön.

 ALE TC-ja TZ-PR -sarjat

TC- ja TZ-PR -sarjan tulostimet ovat yksivärimerkintään tarkoitettuja korkearesoluutiokirjoittimia. TC-mallit ovat suunniteltu sivulta merkkaamiseen ja TZ-PR-mallit soveltuvat päältä tai alta merkkaamiseen. Merkinnän maksimikorkeus voi olla joko 18mm, 54mm, 72mm tai 144 mm riippuen mallista. Nämä kirjoituspäät vaativat aina MASTER-HD ohjausyksikön, johon voidaan liittää useampi kirjoituspää.

MASTER-HD -ohjausyksikkö ja Codex-ohjelmisto

Yhteen MASTER-HD -ohjausyksikköön voidaan liittää jopa 8 kirjoituspäätä riippuen mallista vielä siten, että ne tulostavat eri sisältöä eri kohtaan tuotetta. Ohjausyksikkö on yhdistettävissä muuhun järjestelmään RS-232C-, TCP/IP- tai WiFi-liitännän kautta.

Codex-ohjelmistotyökalun avulla tulostettava layout on helposti suunniteltavissa ja tulostusta voidaan simuloida ilman tulostimia. Codex-lisenssin avulla kaikkia ALE kirjoittimia voidaan hallita myös NiceLabel-ohjelmiston kautta.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen