Domino Cx350i

Suuret merkinnät ulkopakkauksiin – Domino Cx350i tekee laatikon merkinnästä helpompaa.

Etsitkö laadukasta laatikonmerkintää ja merkinnän helppoutta?
Etsitkö korvaajaa etikettitulostimillesi tai esipainetuille laatikoille, edistääksesi ympäristöystävällisyyttä, tehokkuutta ja kustannussäästöjä?

Tässä sinulle Domino Cx350i korkean resoluution tulostin isoille merkinnöille, joka on suunniteltu tukemaan tuotantoanne ja säästämään ympäristöä ja tuotantokustannuksia.

Dominon (DOD) piezo mustesuihkukirjoitin tarjoaa korkearesoluutioisen kirjoituspään tyylikkäästi RST koteloituna, A-luokan 1D ja 2D viivakoodit, logot, jäljitettävyys- ja eräkoodit tulostettuna korkealla kontrastilla laatikoihin tai eräpakkauksiin.

Domino Cx350i on hyvä vaihtoehto etiketeille kartonki- ja paperipakkauksissa. Suora tulostus Cx350i tulostimella tuotteeseen pienentää ympäristöjalanjälkeä tuntuvasti. Laite ei tarvitse paineilmaa, eikä etikettijätettä synny lainkaan, ainoastaan kasviöljypohjaisella musteella tuotettu laadukas tuloste.

Domino Cx350i on suunniteltu minimoimaan ja yksinkertaistamaan käyttäjän toimet edistyksellisellä käyttöliittymällä, jolla asetusten- ja tulosteiden muokkaus on helppoa ja nopeaa. Kirjoittimessa on suuri mustesäiliö ja paranneltu tulostustarkkuus, jotka vähentävät tarvetta käyttäjän ylläpitotoimille.

Käyttökustannukset on optimoitu pienemmillä ja korkeamman kontrastin mustepisaroilla ja tulostusresoluutio on optimoitu takaamaan paras mahdollinen tulostuslaatu ja pieni musteenkulutus suurten merkintöjen tulostuksessa.

Industry 4.0 yhteensopivuus mahdollistaa tulostimen näkyvyyden 24/7 pilvipalvelussa, kuten myös integraation PLC ja MES/ERP järjestelmiin automatisointia varten, tehden Domino Cx350i kirjoittimesta erinomaisen vaihtoehdon tukemaan tuotantotavoitteitanne tänään ja tulevaisuudessa.

Korkealaatuinen tuloste

65mm korkea tulostus luokan-A 1D ja 2D viivakoodeille

Industry 4.0

Laaja liitettävyys, sisältäen Ethernet/IP™, integraation MES ja ERP järjestelmiin & Domino Cloud- palvelun

Helppokäyttöisyys

Käyttäjän toimet minimoitu, ei määräaikaishuoltoja, selkeä QuickStep käyttöliittymä kosketusnäytöllä.

Ympäristö

Ei etikettejä, ei esipainettujen laatikoiden varastointia, ainoastaan kasviöljypohjaisia pieniä pisaroita.

Domino Cx350i pähkinänkuoressa:

  • Tulostuslaatu – luokan-A 1D ja 2D viivakoodit (sisältäen GS1-128, GTIN-14)*, grafiikat, eränumerot ja serialisointi jäljitettävyyden varmistamiseksi
  • Kustannustehokas – vähemmän esipainettujen laatikoiden ja etikettien varastointia, säädettävä tulostusresoluutio parhaan laadun ja pienimmän musteenkulutuksen saavuttamiseksi.
  • Tulostusvarmuus – integraatio ohjelmistojen, viivakoodilukijan ja kameravarmennuksen kanssa
  • Industry 4.0 valmius – lukuisia liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien muun muassa Ethernet/IP™, automaatioratkaisut integrointiin MES ja ERP järjestelmiin, Domino Cloud -pilvipalvelu mahdollistaa laitteen suorituskyvyn seurannan etänä 24/7
  • Käytettävyys – helppokäyttöisyys Dominon edistyksellisellä kosketusnäyttöisellä QuickStep käyttöliittymällä; suuri mustesäiliö lisää käyttöaikaa; ei linjanpysäytyksiä musteenvaihdon takia; ei määräaikaishuoltoja, eikä ilmasuodattimia


 

 

 

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen