Lavaus- ja merkintäautomaatio

Universal Robotsin yhteistyörobotit (cobotit) yhdessä KLINGER Finlandin tuotemerkintäratkaisujen kanssa tarjoavat tehokkaan ja joustavan kokonaisratkaisun pakkaavan teollisuuden lavaus- ja merkintäautomaatiotarpeisiin. UR-cobottien avulla yritykset voivat automatisoida toistuvat ja aikaa vievät tehtävät, mikä lisää tuottavuutta ja parantaa työskentelyolosuhteita.

Cobottien käyttö lavaustehtävissä mahdollistaa nopean ja tarkan tuotteiden käsittelyn, mikä vähentää virheitä ja parantaa tuotantolinjan tehokkuutta. Yhteistyörobotit eivät tarvitse välttämättä ympärilleen turva-aitoja ja säästävät näin lattiatilaa. Ne pystyvät käsittelemään erilaisia tuotteita ja mukautumaan helposti tuotannon muutoksiin. Koska cobotit on suunniteltu toimimaan ihmisten kanssa samassa työtilassa, lavaus- ja merkintäautomaation hyödyntäminen on helpompaa kaikenkokoisille yrityksille.

Tuotemerkintäautomaatiossa UR-yhteistyörobotit takaavat tarkan ja yhdenmukaisen merkinnän, mikä vähentää virheellisten merkintöjen riskiä ja parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä. Cobottien ohjelmointi on intuitiivista, ja niiden käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

UR-cobotit tarjoavat luotettavan ja kustannustehokkaan tavan parantaa tuotantoprosessien lavaus- ja merkintäautomaatiota, mikä auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä ja vastaamaan markkinoiden kasvaviin vaatimuksiin.

Universal Robotsin missio on mahdollistaa automaatio kaikille, kaikkialla. Cobotteja on otettu käyttöön ympäri maailman jo yli 75 000, ja ne kehitetään ja valmistetaan Tanskan Odensessa. Universal Robots on selkeä markkinajohtaja ja edelläkävijä yhteistyörobotiikassa, ja uudet viidennen sukupolven cobotit ovat vieneet teknologian jälleen uudelle tasolle.

KLINGER Finland auttaa valitsemaan juuri teidän tuotantoanne tukevat ja tehostavat yhteistyörobottiratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet.

Tutustu ratkaisuihimme alla ja ota yhteyttä!

 

Universal Robots yhteistyörobotit

Lue lisää ja vertaile eri cobottimalleja:

Universal Robotsin yhteistyörobotit

 
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen