Design & Print

NiceLabel Design & Print ohjelmat auttavat sinua nopeasti suunnittelemaan etikettejä ja luomaan tehokkaita tulostusprosesseja, joilla varmistat tarkan, nopean ja virheettömän etikettien tulostuksen.

Etikettien muotoilu

NiceLabel Design & Print etikettien suunnitteluohjelmat käyttävät Microsoft Office tuotteista tuttua käyttötuntumaa. Tämä tarkoittaa, että niiden käyttöön oppii nopeasti ja toiminnot löytyvät tutuista valikoista tai valintanauhasta. Kuka vaan voi nopeasti luoda ammattimaisia etikettejä ilman että tarvitaan kokemusta viivakoodeista, muotoilusta tai edistyneitä tietokoneen käyttötaitoja. Käytä valmiita esimerkki-etikettimalleja tai luo uusia itse muutamassa minuutissa ilman aikaisempaa etikettien suunnittelukokemusta.

Etikettien tulostus

NiceLabel Designer Express ja Designer Pro ohjelmissa tulostus tehdään ns. tulostus-dialogin kautta, jossa käyttäjä voi syöttää muuttavaa tietoa, valita tietoja tietokannoista ja näkee samalla elävän etiketin esikatselukuvan, jolloin hän voi olla varmistaa tietojen oikeellisuuden.

 

Ohjelmaversiot

Designer Express

Suunnittele velho-avusteisesti yksinkertaisia viivakoodietikettejä, joihin voit tarvittaessa hakea tietoa Excel-taulukosta.

Designer Pro

Suunniteltuna vaativaan käyttöön, Designer Pro sopii käyttäjille, jotka tarvitsevat ominaisuuksia, kuten:

  • Tiedon muotoilua funktioilla (kuten yhdistäminen, osajoukko, lineaariset funktiot, allergeenien korostus, hakutaulukot ja Visual Basic/Python scriptien kirjoitus)
  • RF tagien tulostus RFID kirjoittimilla
  • Laajat tietueiden valintakriteerien määritykset
  • Laskureiden nollaus ehtojen perusteella
  • Erätulostus alku- ja loppuetiketillä
  • jne.

 

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Aki Naukkarinen, Tuotepäällikkö

+358 10 400 1383

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen