Ventus 920VL

Ventus 920VL on ratkaisu etiketöintiin silloin kun laitteelta vaaditaan monipuolisuutta. Monikäyttöinen Ventus 920VL malli mahdollistaa useiden erilaisten etiketöintitapojen suorittamisen yhdellä ja samalla laitteella. Kiinnityskärjen rakenne on suunniteltu siten, että samalla kärjellä voidaan kiinnittää eri kokoisia etikettejä sekä päälle, sivuille, eteen, taakse ja kulman yli. Kääntyvä kiinnityskärki seuraa tuotteen pintaa taaten, että etiketti kiinnittyy tuotteeseen aina joka kohdasta kunnolla.

Monipuolinen Ventus 920VL on suunniteltu erityisesti tuotantolinjoille, joissa merkitään useita pakkauskokoja, etiketin sijainti ei ole vakio tai kiinnitettävän etiketin koko vaihtelee. Muunneltavuus mahdollistaa myös saman laitteen käytön eri tuotantolinjoissa.

Ventus 920VL noudattaa käyttöominaisuuksiltaan samaa helppoa ja hyväksi todettua linjaa muiden Ventus sarjan laitteiden kanssa. Ventuksen omasta näppäimistöstä voidaan helposti valita etiketöintitapa ja kiinnitettävän etiketin koko ilman mekaanista säätöä. Etiketti voi olla jopa 255 mm pitkä ja leveimmillään 150 mm.

Tekniset tiedot:

  • Etiketin koko: leveys 25-150 mm, pituus 40-250 mm
  • Nopeus: max. 20 etikettiä/minuutti (etiketin koko 25 x 40 mm)
  • Paineilmatarve: ~ 6 bar
  • Laitteen koko: korkeus 700 mm, leveys 500 mm, syvyys 350 mm (ilman kirjoitinta)


Pyydä tarjous

Tuotenumero: