Säätöventtiilit

Somaksen valmistamia läppä-, kalotti- ja palloventtiileitä käytetään laajalti prosessiteollisuuden säätöventtiileinä. Pallo- ja läppäventtiileitä käytetäänmyös on-off käytössä

Pallokalottiventtiilit

Somas kalottiventtiilit ovat kapasiteetiltaan ja sulkutiiveydeltään erinomaisia vapaa-aukko -venttiilejä. Ne ovat suunniteltu vaativimpiinkin prosessiteollisuuden säätötarpeisiin. Vapaan virtauksen ja useiden runko-, säätöelin- ja tiivistemateriaalien ansioista nämä venttiilit ovat useimmiten paras ratkaisu prosessien säätöön.

Läppäventtiilit

Somaksen metallitiivisteiset läppäventtiilit omaavat kolmoisepäkeskeisen rakenteen, mikä takaa erinomaisen tiiveyden ja jumiutumattoman toiminnan. Venttiilit kestävät vaativimmatkin olosuhteet korkealuokkaisesta haponkestävästä teräksestä valmistetun rakenteen ja metallitiivisteen ansiosta. Niitä saa asennettavaksi putkiston laippojen väliin, laipoin ja korvakkeellisina. Venttiiliä on saatavilla myös erikoismateriaaleista.

Palloventtiilit

Somas palloventtiilien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota niiden tiiviysominaisuuksiin. Erinomainen sulkutiiviys myös pienillä paine-eroilla saadaan aikaan jousikuormitetulla tiivisteellä. Venttiilit ovat täysaukkoisia ja laipallisia. Venttiilit valmistetaan joko haponkestävästä teräksestä tai duplex-teräksestä.

Toimilaitteet

Somas A-sarjan pneumaattiset toimilaitteet ovat luotettavia ja tarkkatoimisia, prosessiteollisuuden säätöventtiilien ohjaukseen soveltuvia laitteita. Toimilaitteet toimivat parhaiten juuri SOMAS venttiilien kanssa, mutta voidaan myös helposti asentaa muihinkin neljänneskiertoventtiileihin liitosstandardien ansiosta.

Oheislaitteet

Somas A-sarjan toimilaitteet voidaan vaivatta varustaa saman liitosstandardin omaavien asennoittimien ja rajakytkimien kanssa.


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen