Voima-anturi , punnitusanturit

Voima-anturi käytetään eniten punnitussovelluksissa ja antureita löytyy valikoimastamme erittäin moneen käyttöön. Voima-anturit on toteutettu venymäliuskoilla, jotka muuttavat vastuksensa venyessään. Tämän vastussillan antama signaali vahvistetaan voima-anturin vahvistimessa, josta saadaan lopulta ulos standardiviesti.

Voima-antureita toimitetaan erittäin paljon asiakasräätälöitynä ja tämä onnistuu päämiestemme ansiosta jopa yksittäisille antureille.

Voima-anturi asennus on erittäin tärkeää ja heikolla tai huonolla voima-anturin ympäröivällä rakenteella tuhotaan helposti hyvänkin anturin tarkkuus.

Räätälöityjä voima-antureita tarvittaessa käytämme eniten Espanjalaista Dinacell:ia ja Belgialaista BCM:ää. Vakioantureissa Englantilainen Thames Side Sensors on hyvä valinta heidän lyhyen toimitusajansa takia.

Vahvistimissa on niinikään paljon valinnanvaraa, on kädessä pidettäviä paristoilla toimivia näyttölaitteita ja sitten on yhden tai useamman kanavan standardiviestivahvistimia näytöillä tai ilman.

Joten kun suunnittelet mittausratkaisua, ole yhteydessä meihin niin annamme hyvät neuvot kaupan päälle!

Dinacell

Thamesside Sensors

S2TECH (DS Europe)

BCM

Sherborne Sensors

TE/MEAS
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Timo Tuupanen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1295

Sähköposti
Peter Jansson, Tuotepäällikkö

+358 10 400 1208

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen