Askelmoottori ja -ohjaimet

Askelmoottorit ovat harjattomia tasavirtamoottoreita, jotka tunnetaan tarkasta ohjauksestaan ​​ja kyvystään muuntaa digitaaliset pulssit mekaaniseksi liikkeeksi. Toisin kuin perinteiset jatkuvasti pyörivät moottorit, askelmoottorit liikkuvat erillään, mikä tekee niistä ihanteellisia tarkkaa paikannusta vaativiin sovelluksiin, kuten robotiikkaan, 3D-tulostimiin, CNC-koneisiin ja automatisoituihin järjestelmiin.

Askelmoottorin toiminta perustuu sen rakenteeseen, jossa on tyypillisesti useita keloja (vaiheita) ja magneettinen roottori. Aktivoimalla käämit tietyssä järjestyksessä, moottori etenee tarkoissa lisäyksissä, ja jokainen askel vastaa kiinteää kulmasiirtymää. Tämä askel askeleelta liike tarjoaa tarkan nopeuden, suunnan ja asennon hallinnan, joten askelmoottorit sopivat hyvin avoimen silmukan ohjausjärjestelmiin.

Askelmoottori Tamagawa Seiki:ltä tuottaa suuren vääntömomentin, on kompakti kokoinen ja omaa pienen roottorin inertian. Kaikissa moottoreissa on neliömäinen laippa. Kokoja löytyy NEMA 08-42. Askelkulma on 0,45 , 0,9 tai 1,8 astetta ja ne soveltuvat hyvin mikroaskellukseen. Vääntömomenttialue on 0,011 – 8 Nm. Myös asiakaskohtaisia malleja on saatavissa. Laatutuote joka on valmistettu Japanissa.

Linkit:

Tamagawa Seiki

 
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Timo Tuupanen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1295

Sähköposti
Peter Jansson, Tuotepäällikkö

+358 10 400 1208

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen