Grafiittituotteet

KLINGER konsernilla on valmistettu innovatiivisia grafiittituotteita jo vuosikymmenien ajan. Lisäksi yritys on kerännyt runsaasti asiantuntemusta korkealaatuisten tiivisteiden ja laakereiden hiilituotteista!

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mekaanisissa tiivisteissä käytettävät hiilirenkaat ja niiden käyttö laakereina ja / tai pyörivinä liitoksina. Käytämme hiiltä myös palloventtiilien istuinrenkaisiin, tiivisterenkaiksi ja liitosrenkaiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetussa patruunassa tai yleensä komponenttina lämmön tai sähkön siirtämiseen.

Höyryniveltiivisteet, hiililaakerit, metallivahvistetut hiilirenkaat ja paljon muuta: Muodostamme tästä monikäyttöisestä materiaalista kaikenlaisia ​​muotoja moniin eri tarkoituksiin. Tarjoamme erilaisia ​​hiililaatuja ja ominaisuuksia, kuten kyllästämättömät, kyllästetyt synteettisellä hartsilla tai antimonilla. Voimme toimittaa sinulle hiilituotteen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, riippuen ympäristön olosuhteista (esimerkiksi lämpötilasta) ja sijainnista tai käyttötavasta (kuten elintarvikealalla).

Hyödynnä laajasti valikoimaamme – riippumatta mistä tahansa valmistajasta – hiililaatuja, jotta hinta-laatusuhde on tasapainoinen. Palvelemme mielellämme neuvoja!


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen