KLINGER top-chem2000

KLINGER top-chem 2000 on uniikki modifioitu PTFE-tiiviste. Sen on markkinoiden ainoa tiivistemateriaali, jonka lujitteena on käytetty piikarbidi-materiaali. Tämän ansiosta sillä on parhaat ominaisuudet kaikista markkinoiden PTFE-tiivisteistä. Top-chem2000 on ainoa PTFE-tiiviste jonka mekaaniset ominaisuudet ovat riittävät käyttökohteissa joissa on yli 200C lämpötila. Top-chem2000 ei vaadi jälkikiristystä, toisin kuin muut PTFE-levytiivisteet. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen kestävyys vahvoille hapoille ja emäksille sekä erinomaiset mekaaniset ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa ja paineissa.

Top-chem 2000 soveltuu monikäyttöisyytensä takia laitoksen yleistiivisteeksi, jolloin pystytään minimoimaan tiivistemateriaalien lukumäärä. KLINGER top-chem 2000 on ainoa Fire Safe -sertifioinnin saanut PTFE-tiiviste ja lisäksi se on blow-out testattu. Toimiakseen, top-chem2000 vaatii korkeat pintapaineet. Autamme mielellämme tarkastamaan soveltuvuutta ja laskemaan oikeat kiristysmomentit tiivisteelle.

Voit vertailla eri tiivisteiden ominaisuuksia Center of Sealing technologyn sivustolla: gasketdata.org/PTFE

Käyttökohteet
KLINGER top-chem 2000 soveltuu erittäin moniin sovelluksiin paperi- ja selluteollisuudessa sekä kemian- ja petrokemian teollisuudessa kemikaalitankkereissa. Tiiviste soveltuu myös erittäin hyvin elintarvike- ja lääketeollisuuteen esim. höyrykäyttöihin ja happiputkiin, sekä kohteisiin, missä vaatimukset puhtaalle ilmalle ovat korkeat.
Top-chem2000 soveltuu erinomaisesti lämmönvaihtimiin tai muihin kohteisiin jossa on korkeat lämpötilat tai suuret lämpötilavaihtelut.

Hyväksynnät
KLINGER top-chem 2000 -tiivisteelle on myönnetty mm. BAM-, DIN-DVGW-, TA-Luft-, FireSafe- ja FDA-hyväksynnät.
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen