Tasotiivisteet

KLINGER® on maailman johtava tiivistelevyjen tutkija, kehittäjä ja valmistaja. Olemme tunnettuja siitä, että tuotteemme ja palvelumme edustavat aina korkeinta mahdollista laatua ja luotettavuutta. Pystymme testaamaan laboratoriossamme tiivisteiden ominaisuuksia eri standardien ja asiakaskohtaisten vaatimusten mukaan ja vielä varmistamaan soveltuvuuden EN1591-1 mukaisilla tiiveys- ja lujuuslaskelmilla.

Yleisimmät teollisuuden laippatiivisteet ovat kuitutiivisteitä. Kemikaalikohteissa yleisin laippatiivistemateriaali on PTFE. Monikäyttöistä PTFE laippatiivistettä käytetään myös, kun halutaan standardoida laitoksen tiivistevalikoima mahdollisimmat suppeaksi. Korkeammilla lämpötiloilla käytetään grafiitti- ja keraamisia micatiivisteitä. Korkeammilla paineilla käytetään semimetalli, metalli ja spiraalitiivisteitä.

Kysytyimmät materiaalimme ovat uniikit KLINGER® top-chem 2000 (PTFE), KLINGER® MLX (grafiitti) ja KLINGER® Quantum (kuitu). KLINGER® top-chem 2000 on ainoa teollisuuskäyttöön soveltuva Fire-Safe hyväksytty tiiviste, joka kestää käytännössä ja EN1591-1 laskelmien mukaan jopa yli 200°C lämpötiloja. KLINGER® MLX (grafiitti) on puolestaan puhtaudeltaan ydinvoimalaatua ja tiiveystasoltaan TA-luft sertifioitu. KLINGER® Quantum tiivisteessä on käytetty tyypillisen NBR sidosaineen sijaan HNBR:ää paremman lämmön- ja kemikaalinkeston saavuttamiseksi. Materiaali on myös FDA hyväksytty.

Muita tunnettuja materiaalejamme ovat KLINGERSIL® C-4430, jonka kunnossapidon yleisnimitykseksi on vakiintunut ”Klingeriitti”. Maxiflex spiraalit, Sealex tiivistenauhat ja TopLine-punokset ovat myös vakiinnuttaneet asemansa luotettavina kunnossa- ja käynnissäpidon kumppaneina.

Tarjoamme myös erilaisia erikoismateriaaleja kuten eristeet, kulumissuojat ja roiskesuojat. Ota yhteyttä tiivisteet@klinger.fi, tai puhelimitse 010 400 1011 jos tarvitset lisätietoja.

KLINGER® tiivistemateriaalien luotettavuus ja turvallisuus taataan valmistusta ohjaavilla ISO 9001 laatustandardin mukaisella laadunvalvontajärjestelmällä ja ISO 14001 ympäristösertifikaatilla. Koko tuotantoprosessi noudattaa sovittuja standardeja ylittäen korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Lisätietoa Klinger Dichtungstechnik / gasketdata.org
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen