KLINGER® metalli- ja semi-metallitiivisteet

Metallitiivistevalikoimamme täyttää kaikkien teollisuudenalojen ja sovellusten tarpeet. Tyypillisiä käyttökohteita ovat paineastiat, kuten lämmönvaihtimet ja höyrykattilat, putkilinjat ja suurpainesovellukset.

Spiraalitiivisteet (Spiral Wound Gasket) ovat yleisimmin käytettyjä metallitiivisteitä. Spiraali- ja kampaprofiilitiivisteillä (Camprofile gasket) on erinomainen kyky absorboida lämpötilan, paineen tai muun tekijän aiheuttama kuorman vaihtelu. Kampaprofiilitiivisteiden etuja spiraalitiivisteeseen verrattuna on parempi tiiveys matalilla ja epätasaisilla pulttikuormilla. Lisäksi kampaprofiilitiivistettä voidaan käyttää uudelleen 3-4 kertaa vaihtamalla pehmeä, tyypillisesti grafiittipinnoite.

Kampaprofiilitiivisteiden jonkinlaisena edeltäjänä voidaan pitää metallivaippatiivisteitä (Metal Jacketed Gasket). Ne kuitenkin vaativat korkeaa pintapainetta tiivistykseen ja tästä syystä kampaprofiilitiivisteet ovat ajaneet niiden edelle. Metallivaippatiivisteiden käyttö saattaa olla kuitenkin perusteltua tapauksissa, joissa tiivistepinnat ovat erittäin kapeita.

Täysmetallitiivisteitä (Metallic Ring Joints) käytetään tyypillisesti kohteissa, joissa muiden metallitiivisteiden paineen- ja lämpötilankesto ei riitä. Tyypillisimpiä kohteita on erilaiset petrokemian prosessit. Valinnassa on tärkeää huomata valita noin 30 Brinelliä laippamateriaalia pehmeämpi tiivistemateriaali, jottei laippapinnat vaurioidu.
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen