Collamat etiketöintilaitteet

Collamat-etiketöintilaitteet on suunniteltu ja valmistettu liikkuvien tuotteiden etiketöintiin tuotantolinjalla. Etiketöinti tapahtuu non-stopina. Etiketöintilaitteen nopeus säädetään tuotantolinjan vauhtiin sopivaksi, näin varmistetaan ettei yksikään tuote jää etiketöimättä. Etiketöinti tapahtuu valinnaisesti joko oikea- tai vasenkätisesti.

Collamat tuoteperheeseen kuuluu useita eri malleja, joiden etiketöintinopeus, kiinnitystarkkuus ja kiinnityskärki vaihtelevat malleittain. Eri mallien ansiosta Collamateista löytyy suoritusteholtaan ja kustannuksiltaan sopiva vaihtoehto niin lyhyiden kuin pitkien ja nopeidenkin tuotantosarjojen etiketöintiin. Collamat etiketöintilaitteisiin voidaan kiinnittää myös painolaitteita, kuten Lämpösiirtokirjoitin, tasopainolaite, tms. jolloin etiketinkiinnityksen lisäksi voidaan tehdä yksilöllinen merkintä jokaiseen etikettiin, esimerkiksi eränumero, pvm. tai tuoteseloste.

Collamat-etiketöintilaitteiden valmistamisesta vastaa sveitsiläinen Collamat AG, joka on suunnitellut laitteet huomioiden teollisuusympäristön vaativat käyttöolosuhteet. Yksinkertainen ja ruostumaton rakenne tekee Collamatista luotettavan, varmatoimisen ja helppokäyttöisen.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: