Collamat etiketöintilaitteet

Collamat etiketöintilaitteet on suunniteltu ja valmistettu liikkuvien tuotteiden etiketöintiin tuotantolinjalla. Etiketöinti tapahtuu non-stopina. Etiketöintilaitteen nopeus säädetään tuotantolinjan vauhtiin sopivaksi, näin varmistetaan ettei yksikään tuote jää etiketöimättä. Etiketöinti tapahtuu valinnaisesti joko oikea- tai vasenkätisesti.

Collamat-tuoteperheeseen kuuluu useita eri malleja, joiden etiketöintinopeus, kiinnitystarkkuus ja kiinnityskärki vaihtelevat malleittain. Eri mallien ansiosta Collamateista löytyy suoritusteholtaan ja kustannuksiltaan sopiva vaihtoehto niin lyhyiden kuin pitkien ja nopeidenkin tuotantosarjojen etiketöintiin. Collamat etiketöintilaitteisiin voidaan kiinnittää myös painolaitteita, kuten Lämpösiirtokirjoitin, tasopainolaite, tms. jolloin etiketinkiinnityksen lisäksi voidaan tehdä yksilöllinen merkintä jokaiseen etikettiin, esimerkiksi eränumero, pvm. tai tuoteseloste.

Collamat etiketöintilaitteet valmistamistaa sveitsiläinen Collamat AG, joka on suunnitellut laitteet huomioiden teollisuusympäristön vaativat käyttöolosuhteet. Yksinkertainen ja ruostumaton rakenne tekee Collamatista luotettavan, varmatoimisen ja helppokäyttöisen.

Lue lisää tuotteista tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen