KLINGER Finlandin lasermerkintäratkaisuilla voidaan merkitä tekstiä, grafiikkaa, viivakoodeja sekä 2D-koodia eri materiaaleihin laadukkaasti, tarkasti ja turvallisesti. Kuitulaser pystyy kaivertamaan muoveihin ja metalleihin tai tarvittaessa merkintä syntyy lämmön avulla tapahtuvalla kontrastimuutoksella rikkomatta kohteen pintaa.  Laserilla varmistat tuotteesi pysyvän ja tarkan merkinnän.

Merkintä liikkuvaan kohteeseen tuotantolinjalla

Kuitulaser voidaan asentaa osaksi tuotantolinjaa, jolloin merkintä tapahtuu liikkeessä tuotteen kulkiessa laserin ohi. Lasereissamme on monipuoliset liitännät kuljetinlogiikkaan ja tuotannon tietojärjestelmiin.

Lasermerkintäasema yksittäisten ja erimuotoisten kappaleiden merkintään.

Kompakti merkintäasemamme mahdollistaa yksittäisen kappaleen merkitsemisen tarkasti ja turvallisesti täyttäen lain edellyttämät suojausvaatimukset. Yksittäiset kappaleet voidaan asemoida käsin laserin merkintäalueelle. Tämän jälkeen merkintäkäsky annetaan vaikkapa jalkapedaalilla.

Teemme myös asiakkaan tuotteille räätälöityjä merkintäasemia.

Lasertekniikka on ympäristöystävällinen ja huoltovapaa tapa merkitä tuotteet. Merkinnästä ei synny jätettä ja laitteen käyttökustannus muodostuu ainoastaan sähkönkulutuksesta.

Kiinnostuitko?

KLINGER Finland Oy:n tuotemerkintäyksiköllä on kymmenien vuosien kokemus teollisuuden merkintäratkaisuista. Ammattitaitoinen henkilöstö toimittaa laadukkaita ja turvallisia kokonaisuuksia avaimet-käteen periaatteella.